دانشگاه ادیان و مذاهب

مراسم حج؛ دعوت به خدای یگانه و فراخوانی به وحدت کلمه است

ثبت‌نام آزمون زبان‌های خارجی آغاز شد

ثبت‌نام آزمون زبان‌های خارجی

دانشگاه ادیان و مذاهب بر اساس شیوه‌نامه اجرایی خود و هم‌چنین قوانین و مقررات آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اقدام به برگزاری آزمون زبان‌های خارجی در دو زبان عربی و انگلیسی می‌نماید. بر اساس آیین‌نامه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشجویان مقطع دکتری تخصصی باید مطابق با شیوه‌نامه‌های داخلی مؤسسات آموزشی، دارای توانایی در یکی از زبان‌های خارجی باشند.

براین‌اساس دانشگاه ادیان و مذاهب به منظور احراز توانایی دانشجویان مقطع دکتری اقدام به برگزاری آزمون زبان‌های خارجی (عربی و انگلیسی) می‌نماید. کسب درجه قبولی در این آزمون (شصت از صد معادل دوازده از بیست) برای انجام مراحل دفاع از رساله دکتری تخصصی برای کلیه دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه ادیان و مذاهب ضروری است.

داوطلبانی که از سایر دانشگاه‌های کشور اقدام به شرکت در این آزمون می‌نمایند، توجه داشته باشند این دانشگاه پس از تصحیح اوراق امتحانی بر اساس درخواست داوطلبان گواهی دال بر شرکت در آزمون و نمره کسب شده در آزمون را ارائه خواهد نمود. این گواهی قابل استعلام از طریق درگاه اینترنتی خاص دانشگاه می‌باشد و از نظر معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه دارای اعتبار می‌باشد. بدیهی است این دانشگاه تعهدی مبنی بر پذیرش نمره کسب شده و حدنصاب مورد قبول در سایر مراکز آموزشی کشور بر عهده ندارد.

زمان برگزاری آزمون:

جمعه 6 خرداد 1401

شروع فرایند آزمون ساعت 9:30 خواهد بود و درب‌های حوزه آزمون از ساعت ۹ باز خواهد بود.

شیوه برگزاری آزمون:

آزمون به شیوه چهارگزینه‌ای شامل یک‌صد سؤال است که مدت پاسخ‌گویی به سؤال‌ها صد و بیست دقیقه ("۱۲۰) خواهد بود. سؤال‌ها شامل سؤال‌های قواعد، ادبیات، ترجمه، درک مطلب، لغت و مهارت شنیداری است.

چگونگی ثبت‌نام برای آزمون:

داوطلبان برای ثبت‌نام باید به سامانه آزمون‌های زبان به آدرس azmoonlanguage.urd.ac.ir مراجعه نمایند. داوطلبان هنگام ثبت‌نام باید همه بخش‌های ضروری سامانه را بادقت و صادقانه تکمیل نمایند. داوطلبان محترم توجه داشته باشند اطلاعات مذکور برای مراحل بعدی (ازجمله صدور گواهی شرکت در آزمون) استفاده خواهد شد؛ بنابراین مؤکداً درخواست می‌شود در درج اطلاعات دقت نمایید.

آخرین‌مهلت ثبت‌نام:

هزینه آزمون:

مبلغ پانصد هزار تومان (۵٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال) که به‌صورت آنلاین در سامانه قابل پرداخت است.

منابع پیشنهادی آزمون:

1-العربیه بین یدیک جلد دوم و سوم از مجموعه چهار جلدی

2-المصطلحات المتداوله فی الصحافه العربیه دکتر عزیزی پور

3-قرائت و درک متون دکتر مسعود فکری

4-فن ترجمه دکتر رضا ناظمیان

منابع فوق صرفا پیشنهادی بوده و سوالات آزمون، محدود به منابع مزبور نیست.

سرفصلهای آزمون اشتمال:

1-فهم المسموع  15 سوال

2-فهم المقروء 20 سوال

3-القواعد 25 سوال

4-المصطلحات و التعابیر 20 سوال

5-الترجمه و التعریب 20 سوال

مکان برگزاری آزمون:

قم، شهرک پردیسان، بلوار شهید مولوی، روبه‌روی مسجد امام صادق علیه السلام، دانشگاه ادیان و مذاهب

تذکر مهم:

باتوجه‌به شرایط عمومی کشور، ممکن است مکان آزمون تغییر کند که متعاقباً اعلام خواهد شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره آزمون و دوره‌های آموزشی با شماره 09361374405 تماس بگیرید.

لینک

دانشگاه ادیان و مذاهب