دانشگاه ادیان و مذاهب
  ورود به سامانه
نام کاربری
 
وب سایت دانشگاه
سامانه جامع آموزش
سامانه آموزش مجازی
پست الکترونیک
کلمه عبور
AR EN FA
 
آخرین مطالب
حجت الاسلام والمسلمین براتی مطرح کرد؛
خانه کعبه می تواند به تفاهم ملل و صلح جهانی کمک کند
در گفت‌وگو با دکتر غفوری نژاد بررسی شد؛
بهره‌مندی از سیره امام باقر(ع) در تاریخ ادبیات فارسی
یادداشتی از دکتر شریعتمداری؛
در سایه سارِ آفتابِ دزفول
روزنامه ایران منتشر کرد؛
در حریم معبود
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تصریح کرد؛
حج می‌تواند الهام بخش وحدت و آزادی مسجد الاقصی باشد
مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزه‌های علمیه بیان کرد؛
حج باید کانون هدایت جوامع باشد
مدیرگروه مطالعات تمدنی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تشریح کرد؛
مناسک اسلامی باید امتداد اجتماعی پیدا کنند
امام‌جمعه اهل‌سنت قازان قایه مطرح کرد؛
اختلاف جایی در حج ندارد
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام به حجاج بیت الله الحرام،
غرب مستکبر در منطقه حساس ما و اخیراً در همه جهان روز‌به‌روز ضعیف‌تر شده است
آیت الله مبلغی تاکید کرد؛
مراسم حج؛ یک وحدت خدایی است

آموزشگاه مجازی یاریگران زندگی آغاز به کار کرد

 
تاریخ انتشار: 1400/06/27    

آموزشگاه مجازی یاریگران زندگی آغاز به کار کرد

در آیینی که با حضور معاون و مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به صورت بر خط برگزار شد، سامانه آموزشگاه مجازی یاریگران زندگی آغاز به کار کرد.

در آیینی که با حضور معاون و مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به صورت بر خط برگزار شد، سامانه آموزشگاه مجازی یاریگران زندگی آغاز به کار کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر غلامرضا غفاری با قدردانی از تلاش دست اندرکاران این سامانه آموزشگاهی گفت: امروزه در مواجهه با موضوعات اجتماعی به دلیل دارا بودن اضلاع و اشکال مختلف آن با پیچیدگی هایی روبرو هستیم و به همین علت می بایست متناسب با این پیچیدگی ها، از راهکارها و برنامه های عملی خاص بهره جست.

وی افزود: یکی از مصادیق این پیچیدگی ها، مقوله ایست که ناشی از رفتارهای ناپسند و غیر قابل پذیرش در جامعه است و از آن به عنوان انحرافات و یا آسیب های اجتماعی یاد می شود که کنش گران اجتماعی همواره به دنبال راه حلی برای پیشگیری و کاهش آن هستند.

دکترغفاری در ادامه گفت: یکی از راهکارهای مواجهه با آسیب های اجتماعی، آگاهی بخشی و گسترش شناخت جامعه هدف نسبت به این موضوعات است که در این راستا هر چه برنامه ها بتوانند مخاطب بیشتری را به همراه داشته باشند، کارآمد تر و مؤثر تر است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در ادامه با اشاره به راه اندازی این سامانه آموزشگاهی تأکید کرد: برنامه نسبتاً وسیعی که در قالب سامانه یاریگران زندگی عملیاتی شده و با تنوعی که در آن دیده شده است، می تواند اقدامی مؤثر در این زمینه به شمار آید چرا که با تحت پوشش قرار دادن تعداد زیادی از کارگزاران و نیروهای فعال در سطح دانشگاهی، می تواند مأموریت و رسالت خود را به انجام رساند.

دکتر غفاری بهره گیری از روش ها و ابزارهای مختلف را از ویژگی های مهم این سامانه عنوان کرد و افزود: با توجه به مجازی بودن فعالیت این سامانه انتظار می رود تا علاوه بر دانشجویان، زمینه بهره گیری کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه ها نیز از برنامه های آموزشی آن فراهم شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت دقت نظر در پرداختن به موضوعات آسیب زا اظهار داشت: در موضوعاتی که این سامانه به آن می پردازد، لازم است تا از راهنمایی های کارشناسان و افراد صاحب نظر استفاده شود.

دکترغفاری در پایان سخنان خود با تأکید بر لزوم بهره گیری از ظرفیت های فرابخشی و بین دستگاهی در راستای تقویت این برنامه ابراز امیدواری کرد با انعقاد تفاهم‌نامه جدید ستاد مبارزه با مواد مخدر، زمینه استمرار و قوام این فعالیت ایجاد شود.

مهندس محمد هادی عسکری مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم نیز در سخنانی با بیان اینکه آموزشگاه مجازی یاریگران زندگی از جمله برنامه‌های مشترک با ستاد مبارزه با مواد مخدر است، گفت: در سال گذشته زیر ساخت های فنی لازم جهت راه اندازی این سامانه ایجاد شد و در سال جاری محتوای مورد نیاز برای ۷ عنوان آموزشی تولید شده است.

وی افزود: در این سامانه تلاش شده تا محتوای آموزشی متناسب با دانش تخصصی روز با بهره گیری از ابزارهای متنوعی همچون فیلم، انیمیشن، موشن گرافیک و متن در دسترس مخاطبان قرار گیرد.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در ادامه گفت: گر چه نیازهای جامعه دانشجویی در این سامانه از اولویت برخورداراست ولی آموزشگاه مجازی یاریگران زندگی این قابلیت را داراست که آموزش های مورد نیاز دیگر ارکان دانشگاهی از قبیل کارکنان و اعضای هیأت علمی را نیزارائه کند.

عسکری افزود: آنچه که علاوه بر دانش پیشگیری از اعتیاد در محتوای این سامانه مورد تأکید است، توسعه آموزش مهارت های زندگی به منظور پیشگیری از آسیب های اجتماعی است چرا که توسعه این مهارت ها می تواند منجر به کاهش آسیب ها شود.

وی گفت: بدین منظور در فاز نخست تولید محتوای سامانه آموزشگاه مجازی یاریگران زندگی افزون بر موضوعاتی از قبیل اعتیاد شناسی و تربیت کادر متخصص پیشگیری از اعتیاد، برخی از موضوعات مرتبط با مهارت های زندگی تهیه و آماده بهره برداری است.

عسکری تأکید کرد: آگاهی بخشی و توسعه مهارت های زندگی در مواجهه با آسیب های اجتماعی می تواند از راهکارهای مهم به شمار آید و از این رو فعالیت این سامانه گام مؤثری در این زمینه است.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در ادامه اظهار داشت: یقین داریم پیشگیری از آسیب های اجتماعی مؤثرتر و بسیار کم هزینه تر از مقابله با این آسیب هاست لذا بایستی بسترها و مؤلفه های اثربخش در مقوله پیشگیری هر چه بیشتر تقویت شود.

در این آیین محمد رضا شمشیرگر نیز به عنوان مجری این سامانه در سخنانی، گزارشی از روند آماده سازی و تولید محتوای سامانه آموزشگاه مجازی یاریگران زندگی ارائه کرد.

 


برچسب ها : آموزشگاه مجازی یاریگران, معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم, دانشگاه ادیان و مذاهب

نظرات
نام *
پست الکترونیک *
متن *

دانشگاه ادیان و مذاهب


نشانی: ایران - قم - پردیسان
تلفن: 32802610 25 98+
فکس: 32802627 25 98+
کد پستی: 3749113357
صندوق پستی: 37185 - 178
پست الکترونیکی: info@urd.ac.ir
سامانه پیامکی: 3000135789

دانشکده ها

دانشکده شیعه شناسی
دانشکده ادیان
دانشکده مذاهب
دانشکده فلسفه
دانشکده زن و خانواده
دانشکده عرفان
دانشکده رسانه و ارتباطات
دانشکده دین و هنر
دانشکده علوم و معارف قرآن
دانشکده حقوق
دانشکده زبان و فرهنگ ملل
دانشکده مطالعات ملل
دانشکده تاریخ
واحد مشهد

خدمات فناوری اطلاعات

سامانه جامع آموزش
سامانه آموزش مجازی
سامانه پذیرش دانشجو
سامانه اتوماسیون اداری
پست الکترونیک
جستجو در کتابخانه
کتابخانه دیجیتال

بیانیه رسالت

دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید.