این آیین میان آشوریان و کلدانیان کاتولیک مشترک است. سه روز باعوتا عبارتند از روزهای دوشنبه، سهشنبه و چهارشنبه. باعوتا به معنای التماس به خداوند است و از کتاب مقدس اقتباس شده که خطاب به یونس پیامبر(ص) است که به دستور خدا به نینوا رفت تا مردم را به دین خدا دعوت کند و مردم نینوا ایمان آورده توبه کرده و روزه گرفتند و از آن به بعد، روزه نینوا رسم شد.
در حدود قرن پنجم میلادی در همان مرز و بوم، بار دیگر توبه باعوتا تجدید شد. این بار به علت طاعون مرگباری بود که در اندک زمانی مردم بخشی از بینالنهرین و ایران را از بین برد. پاتریک وقت، به نام حزقیال با دیگر روحانیان به معجزهای از سوی خدا پناه بردند و روزه نینوا را اعلام کردند و چون روزه آنان اثرگذار بود و خطر رفع شد، کلیسا حکم کرد که هر سال روزه نینوا را با مراسم نماز ویژه این سه روز که شش الی هفت ساعت است، در همه کلیساها برگزار کنند.
|
دانشکده ها دانشکده شیعه شناسی |
خدمات فناوری اطلاعات سامانه جامع آموزش |
بیانیه رسالت دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید. |