دانشگاه ادیان و مذاهب
  ورود به سامانه
نام کاربری
 
وب سایت دانشگاه
سامانه جامع آموزش
سامانه آموزش مجازی
پست الکترونیک
کلمه عبور
AR EN FA
 
آخرین مطالب
حجت الاسلام والمسلمین براتی مطرح کرد؛
خانه کعبه می تواند به تفاهم ملل و صلح جهانی کمک کند
در گفت‌وگو با دکتر غفوری نژاد بررسی شد؛
بهره‌مندی از سیره امام باقر(ع) در تاریخ ادبیات فارسی
یادداشتی از دکتر شریعتمداری؛
در سایه سارِ آفتابِ دزفول
روزنامه ایران منتشر کرد؛
در حریم معبود
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تصریح کرد؛
حج می‌تواند الهام بخش وحدت و آزادی مسجد الاقصی باشد
مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزه‌های علمیه بیان کرد؛
حج باید کانون هدایت جوامع باشد
مدیرگروه مطالعات تمدنی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تشریح کرد؛
مناسک اسلامی باید امتداد اجتماعی پیدا کنند
امام‌جمعه اهل‌سنت قازان قایه مطرح کرد؛
اختلاف جایی در حج ندارد
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام به حجاج بیت الله الحرام،
غرب مستکبر در منطقه حساس ما و اخیراً در همه جهان روز‌به‌روز ضعیف‌تر شده است
آیت الله مبلغی تاکید کرد؛
مراسم حج؛ یک وحدت خدایی است

یست و ششمین همایش علمی – تحقیقی مذاهب اسلامی

 
تاریخ انتشار: 1393/12/05    

یست و ششمین همایش علمی – تحقیقی مذاهب اسلامی

بیست و ششمین همایش مذاهب اسلامی با حضور دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، علمای تشیع و تسنن کشور، مدیران کل و مسؤولان دستگاه‌های استان و اساتید دانشگاه در سالن اجتماعات ولی امر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان در زاهدان برگزار شد.

صبح سه شنبه 28 بهمن آئین افتتاحیه بیست و ششمین همایش مذاهب اسلامی با حضور دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، علمای تشیع و تسنن کشور، مدیران کل و مسؤولین دستگاه های استان و اساتید دانشگاه در سالن اجتماعات ولی امر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان در زاهدان برگزار شد.
در مراسم افتتاحیه این همایش دبیر بیست و ششمین همایش مذاهب اسلامی خاطر نشان کرد: برنامه های اجرایی پیش از اجرای همایش شامل تشکیل جلسات جهت هماهنگی حضور علمای جهان اسلام در جلسات، دریافت مقالات در موضوعات مصوب، ساماندهی و ارزیابی اولیه مقالات، ارسال مقالات جهت داوری اساتید اهل فن و رتبه‌بندی مقالات جهت پذیرش و چاپ نهایی بوده است.
حجت الاسلام احمد براتی افزود: کمیسیون‌های همایش شامل کمیسیون کلامی و فقهی با موضوع بررسی تکفیر در مذاهب اسلامی، کمیسیون اجتماعی با موضوع بررسی پیامدها و آثار زیان‌بار تکفیر در جوامع اسلامی و کمیسیون بانوان با موضوع سبک زندگی می‌شود.
حجت الاسلام احمد براتی ادامه داد: حین همایش نیز بحث و بررسی علمی حول محورهای ذکر شده در ده ساعت کاری در قالب شش جلسه فشرده که از عصر روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن آغاز می‌شود، انجام خواهد شد.
براتی با اعلام اینکه این همایش سه روز به طول می‌انجامد؛ تصریح کرد: پنج‌شنبه نیز اختتامیه همایش علمی – تحقیقی مذاهب اسلامی در تلفیق با سمینار ائمه جمعه اهل سنت سیستان وبلوچستان برگزار خواهد شد ضمن اینکه در اختتامیه همایش، گزارش کمیسیون‌ها توسط دبیر هر کمیسیون به حاضرین ارائه می‌شود.
مدرس حوزه علمیه اهل سنت زاهدان نیز در این همایش گفت: انقلاب اسلامی ایران با ۳۶ سال حضور پر شکوه در عرصه های مختلف توانسته به دین اسلام عزت و افتخاری دوباره بخشد زیرا بر اساس پیام انقلاب اسلامی داشتن ایمان و اتحاد بین ملت هاست که می تواند اسلام را در جهان زنده نگه دارد.
مولوی ‘عبدالرحمان محبی’ افزود: از آنجایی که انسان ها با اختلاف آفریده شده اند، علمای دین وظیفه دارند که از بین اختلافات راهی به سوی هدایت آنان پیدا کنند.
وی اسلام را بهترین راه نجات مسلمان دانست و گفت: با توجه به اینکه تشکیل گروههای تکفیری و داعش نتیجه وجود اختلافات میان مسلمان است، می طلبد امت اسلام با تحکیم وحدت خود بیش از پیش از چهره نورانی رسول گرامی اسلام (ص) دفاع کنند زیرا اتحاد جهان اسلام تنها راه از بین بردن گروه های تکفیری از جمله داعش محسوب می شود.
نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان نیز در این مراسم بیان داشت: گروههای تکفیری با اقدامات نامطلوب خود در کشورهای مختلف به نام اسلام باعث مخدوش کردن چهره رحمت اسلام و زیر سوال بردن وحدت مسلمانان شدند.
آیت الله عباسعلی سلیمانی افزود: جهان اسلام در سال های اخیر شاهد سه پدیده بزرگ و مهم ‘انقلاب اسلامی، بیداری اسلامی و شکل گیری گروه های تکفیری’ بوده است.

hqa1

آیت الله سلیمانی

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) از مهمترین این پدیده ها بحساب می آید، زیرا جمهوری اسلامی بی نظیرترین نظام بشری برگرفته از خواست مردم است.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: بیداری اسلامی دومین پدیده جهان اسلام برگرفته از انقلاب ایران است که متاسفانه در برخی از کشورهای اسلامی به دلیل نداشتن رهبری فقیه و عادل تحت محاصره قدرت های استکباری قرار گرفته است.
عضو مجلس خبرگان رهبری تشکیل گروههای تکفیری از جمله داعش را سومین پدیده جهان اسلام ذکر کرد و افزود: این گروهها با انجام اقدامات ضدبشری از جمله کشتار انسان های بیگناه، بمب گذاری، برخوردهای انتحاری، تخریب مرقد پیامبران و اندیشمندان برجسته علمی و تکه تکه کردن اجساد انسانها به نام اسلام و چپاول ثروت امت اسلامی در خدمت استکبار هستند.
آیت الله سلیمانی ابراز امیدواری کرد: برگزاری نشست های مختلف علمی و تحقیقی گام موثر در راستای برون رفت از این پدیده شوم باشد.
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات زن و خانواده کشور نیز در این نشست گفت: اسلام از چنان گنجینه اخلاقی برخوردار است که می تواند در مقابل زندگی غربی تحمیل شده بر خانواده ها به خوبی نقش آفرینی کند.
‘فریبا علاسوند’ ادامه داد: متاسفانه در کشورهای اسلامی این گنجینه اخلاقی کمتر مورد توجه قرار گرفته به طوری که زندگی غربی در جای جای زندگی مسلمانان نفوذ کرده است.
وی گفت: گروههای تکفیری از جمله داعش با بکارگیری مفاهیم جدید در اسلام از جمله جهاد نکاح به دنبال فراهم کردن زمینه تحریف اسلام واقعی در میان مسلمانان هستند.

hqa2

وی دور شدن از سبک زندگی اسلامی را آسیب جدی برای خانواده ها دانست و اظهار داشت: با توجه به تبلیغات گسترده دشمنان از طریق فضای مجازی و شبکه های ماهواره ای علیه اسلام، امروزه شاهد سقوط پرشتاب اخلاق و کم توجهی به آموزش شریعت در خانواده ها هستیم.
علاسوند اخلاق را نخستین محور تاثیرگذار در خانواده ذکر کرد و افزود: توجه به مفاهیم مهم اخلاق اسلامی از جمله قناعت و تمایز قائل شدن بین حق و باطل از مهمترین ضروریات خانواده ها است.
وی با اشاره به کاهش نقش آموزشی خانواده ها در مسایل دینی و اخلاقی، گفت: ضعف در داشتن دین و تقوا از جمله معضلات خانواده های کنونی است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
مولوی ‘عبدالحمید اسماعیل زهی’ نیز در این افتتاحیه این همایش تشکیل گروههای تکفیری را یک مساله خطرناک برای جهان اسلام عنوان کرد و افزود: برای برون رفت از این معضل نیازمند بررسی علل و شناسایی واقعیت های موجود در جهان اسلام توسط محققان و اندیشمندان هستیم.
امام جمعه مسجد مکی اهل سنت زاهدان ادامه داد: این پدیده شوم باید مورد تحقیق قرار گیرد تا راهکارهای مناسب برای برون رفت از آن مشخص شود زیرا امروزه توجه به معلول بیش از توجه به علت مورد تاکید قرار گرفته است.
وی گفت: آمریکا و کشورهای استکباری گروههای تکفیری را در راستای حفظ منافع خود در بلاد اسلامی راه اندازی کردند.

hqa3

مولوی-عبدالحمید

مدیر حوزه علمیه دارالعلوم مکی زاهدان خاطر نشان کرد: بسیاری از مشکلات کشورهای اسلامی با حفظ رویه اعتدال و گفتمان برطرف می شود زیرا راه حل خروج از مشکلات تنها در گرو گفتمان است.
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی خاطر نشان کرد: امروز جهان با پدیده جدید انفجار نور اسلام روبه روست به طوری که نور اسلام ناب محمدی (ص) در همه شهرها و مراکز علمی جهان در حال درخشش است.
آیت الله محسن اراکی ادامه داد: اسلام ناب محمدی(ص) نه از طریق ابزار نظامی و نه به صورت تحمیلی بلکه به صورت طبیعی و برخواسته از نیاز جامعه امروزی به ارزش ها، اندیشه و تفکر آن در حال گسترش است.
وی تصریح کرد: عمده پیشرفت های اسلام در دوره کنونی ناشی از وقوع انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) است زیرا آن شخصیت برجسته علمی و مذهبی، اسلام را به عنوان دین رحمت، آزادی و مبارزه با استکبار معرفی کردند.
دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی گفت: دشمنان اسلام پدیده داعش و تکفیری را برای مخدوش کردن چهره اسلام ناب محمدی (ص) راه انداخته اند به طوری که این گروه ها با انجام کارهای غیر انسانی و اخلاقی در کشورهای مختلف به دنبال اجرای نقشه شوم دشمنان و مستکبران هستند.
آیت الله اراکی اظهار داشت: با توجه به اینکه آینده از آن اسلام است در این راستا می طلبد مسلمانان خود را برای مدیریت جهان آماده و علمای شیعه و سنی نیز در زمینه نظریه پردازی پیشتاز باشند تا دروس تدریس شده در مراکز عملی و مذهبی منطبق با نیاز روز جامعه باشد.
وی اسلام مطابق با نیازهای روز را از واجبات امروز دنیا دانست و ادامه داد: خوشبختانه علمای اهل تشیع و تسنن در علوم فقهی مختلف نقاط مشترک زیادی دارند که می توانند با هم اندیشی طرحی برای تدوین یک فقه مشترک برنامه ریزی کنند تا از بسیاری از انحرافات در جهان اسلام جلوگیری کنند.
در این همایش اربابان مقالات در قالب سه کمیسون اجتماعی، کلامی و فقهی و همچنین کمیسیون بانوان به بحث و بررسی موضوعات مطرح شده پرداختند.

 

بیانیه پایانی بیست و ششمین همایش علمی – تحقیقی مذاهب اسلامی

بسم الله الرحمن الرحیم

الحمد لله رب العالمین والصلاه والسلام علی سید خلقه محمد وآله الطاهرین وصحبه المیامین ومَن تبعهم بإحسان إلی یوم الدین.

قال الله تعالی: «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ إِذَا ضَرَبْتُمْ فِی سَبِیلِ اللّهِ فَتَبَیَّنُواْ وَلاَ تَقُولُواْ لِمَنْ أَلْقَى إِلَیْکُمُ السَّلاَمَ لَسْتَ مُؤْمِنًا» اى کسانى که ایمان آورده ‏اید! هنگامى که در راه خدا گام بر می‌دارید، تحقیق کنید! و بخاطر سرمایه ناپایدار دنیا، به کسى که اظهار صلح و اسلام مى‏ کند نگویید: «مسلمان نیستى».

در سی و ششمین سال گشت پیروزی انقلاب وحدت آفرین اسلامی ایران، به روح بلند و ملکوتی امام راحل (رضوان الله تعالی علیه) و شهدای گلگون‌کفن انقلابی که ثمره‌ی خون‌ مشترک قومیت‌ها و مذاهب گوناگون این مرز و بوم است، درود می فرستیم و آرزوی توفیق، سلامت و سرافرازی برای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای(مدظله العالی) داریم و در برابر خانواده‌های محترم شهدا، ایثارگران، جانبازان و آزادگان سرافراز سر تعظیم فرو آورده و به اطلاع می‌رسانیم که نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل‌سنت استان سیستان و بلوچستان،بیست و ششمین همایش علمی- پژوهشی مذاهب اسلامی را در روزهای ۲۸الی ۳۰ بهمن ماه ۱۳۹۳، با حضور اندیشمندان، نخبگان علمی و شخصیت‌های مذهبی فریقین، برگزار کرد.

در این همایش، دو کمیسیون «کلامی – فقهی» و «اجتماعی» در موضوع «جریان‌شناسی تکفیر، پیامدها و راه‌کارهای برون‌رفت» در بخش آقایان؛ و یک کمیسیون تحت عنوان «نقش بانوان در اندیشه‌ی اسلامی با رویکرد سبک زندگی اسلامی» در بخش بانوان؛ در مدت سه روز و با ارائه‌ی بیش از یکصدوده مقاله و پژوهش، به بررسی موضوعات مربوطه پرداختند.

مجموعه‌ی دست‌اندرکاران و شرکت کنندگان این همایش، ضمن سپاس فراوان و آرزوی توفیقات الهی برای مردم انقلابی ایران اسلامی و حضار محترم، بیانیه‌ی پایانی بیست و ششمین همایش علمی – تحقیقی مذاهب اسلامی را به اطلاع می‌رساند.

  1. شرکت کنندگان این همایش، سی و ششمین سالگرد طلوع انقلاب شکوهمند اسلامی ایران را گرامی داشته و از تمامی اقشار صبور و انقلابی ایران به ویژه مردم مقاوم و آگاه سیستان و بلوچستان اعم از شیعه و سنی که بار دیگر دوشادوش همدیگر در راهپیمایی بزرگ یوم‌الله ۲۲بهمن‌ماه ۱۳۹۳، شرکت، و پایبندی خود را نسبت به آرمان‌های انقلاب اسلامی و منویات مقام معظم رهبری، نشان دادند، سپاسگذاری کرده و از دولت‌مردان و مسئولین دلسوز و انقلابی نظام مقدس جمهوری اسلامی می‌خواهند، تا خواست و اراده‌ی رهبر فرزانه‌ی انقلاب و مردم هوشمند ایران را نقشه‌ی راه خود قرار داده و ضمن تأکید بر حق مسلم هسته‌ای کشورمان، راه پر صلابت اسلام و انقلاب را با قدرت ادامه دهند.
  2. این مجمع، مهمترین چالش جهان اسلام در حال حاضر را پدیده‌ی شوم تکفیر می‌داند. پدیده‌ای که زاییده‌ی تندروی‌ها و خشونت‌طلبی‌های وهابیت تکفیری می‌باشد. پدیده‌ی تکفیر، با این که سابقه‌ای طولانی دارد، اما امروزه، به شکل مدرن و تکامل یافته‌ای، در مجامعی که زمینه‌های اعتقادی و سیاسی پرورش این گروهک‌ها را دارند، قارچ‌گونه رشد می‌کند. رفتارهای ضد دینی و ضد بشری اینان چهره تابناک اسلام را تاریک نموده و تردیدی نیست که حاصل این رفتارها به بنام اسلام موجب اسلام ستیزی و دین گریزی می باشد. از این رو شرکت کنندگان این همایش، چاره‌اندیشی و یافتن راه‌های برون‌رفت از این پدیده‌ی ضد دینی را امری ضروری دانسته و از علما، سیاست‌مداران، نخبگان و ملت‌های مسلمان می‌خواهند تا با این توطئه‌ها مقابله کرده و در برابر فتنه‌انگیزان و دشمنان وحدت امت اسلامی بایستند و با عنایت به فرمایش پیامبر عظیم‌الشأن(صلی الله علیه و آله وسلم) که فرمودند «اذا ظَهرت البِدَع فللعالم أن یُظهِر عِلمَه» با این گروه‌های بدعت‌گذار مقابله کنند.
  3. ضمن تأکید بر انحراف جریان‌های تکفیری به ‌ویژه شبه نظامیان داعش، از مسیر اسلام ناب، ازهمه علما، اساتید، ائمه جمعه و جماعات می خواهدتا مجدانه به وظیفه دینی و اسلامی خود عمل نموده و با روشن گری آحادمردم نسبت به دست های آشکار و پنهان حامیان مالی ، سیاسی و معنوی این جریان های تروریستی به نقش بی بدیل خود در جلوگیری از خونریزی میان مسلمانان عمل نمایند.
  4. شرکت کنندگان این همایش معتقدند، براساس تعالیم حیات بخش اسلام، و از منظر فقها و اندیشمندان مذاهب اسلامی، هر انسانی که شهادتین را بر زبان جاری کند، مسلمان بوده و خون، مال، ناموس و آبرویش باید محترم شمرده شود و نمی‌توان کسی را که اظهار اسلام می‌کند، خارج از اسلام و ایمان دانست، چنان‌که قرآن کریم می‌فرماید: «وَلاَ تَقُولُواْ لِمَنْ أَلْقَى إِلَیْکُمُ السَّلاَمَ لَسْتَ مُؤْمِنًا» (نساء/ ۹۴). به کسى که اظهار صلح و اسلام مى‏ کند نگویید: «مسلمان نیستى».
  5. شرکت کنندگان، تجاوزات رژیم نژادپرست صهیونیستی به ملت صبور، مقاوم و شجاع فلسطین، و یهودی‌سازی قدس شریف را محکوم کرده و از جهاد مقدس ملت قهرمان فلسطین و مقاومت دلیرانه آنان دفاع و بر ضرورت مقابله قاطبه مسلمانان با جنایات رژیم غاصب صهیونیستی و توطئه‌های دشمنان اسلام تأکید می‌کنند.
  6. بر علما، اندیشمندان و همه دلسوزان اسلام عزیز فرض است که نسبت به خطر و توطئه طراحی شده‌ی اسلام‌هراسی، و ایران‌هراسی آمریکا و اسرائیل غاصب توجه ویژه داشته و در برابر این دشمنان بشریت آگاه باشند و بدانند که راه انداختن جریان‌های تکفیری، برای منحرف کردن مسلمانان و دولت‌های اسلامی از دشمن اصلی بشریت یعنی رژیم‌ صهیونیستی و آمریکای جهانخوار می‌باشد.
  7. اعضای این همایش، بر پیشنهاد مطرح شده از طرف «کنگره جهانی مبارزه با خطر جریان‌های تکفیری» مبنی بر« تشکیل مجمع جهانی علمای اسلام» برای دستیابی به دیدگاه‌های مشترک، رفع سوء تفاهم و پرهیز از دامن زدن به مسائل اختلافی، تأکید کرده این اقدام را یکی از مؤثرترین راه‌های مقابله با جریان‌های تکفیری می‌دانند.
  8. شرکت کنندگان این همایش، اقدام غیرانسانی و شنیع اهانت به ساحت مقدس پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله و سلم) را به شدت محکوم کرده و این توطئه را تلاش اردوگاه سلطه و صهیونیسم بین‌الملل در جهت خدشه‌دار کردن چهره رحمانی دین مبین اسلام می‌داند و در همین راستا از اندیشمندان مسلمان و دوستدار پیامبر رحمت و دستگاه‌ها و نهادهای مسئول کشور می‌خواهد تا با تبیین و تحلیل پیام اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به جوانان اروپا و امریکا، بسترهای لازم را برای شناخت بی‌واسطه از اسلام و آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی فراهم ساخته و با فرهنگ‌سازی جهانی، عرصه را بر این هتاکان مزدور صهیونیسم تنگ نمایند.
  9. اعضای شرکت کننده‌ی در همایش، فعالیت بخش کمیسیون بانوان را که در دو سال اخیرِ این همایش، شروع به کار کرده است، گامی مثبت و مبارک برای استان دانسته و از بانوان بزرگوار این خطه می‌خواهند تا با حضور باشکوه‌تر خود موجب رونق هرچه بیشتر این کمیسیون شده و نقش خود را در عرصه‌ی مسائل مربوط به این مجموعه عظیم و تأثیر گذار جامعه ایفا کنند.

در همین راستا شرکت کنندگان در این همایش، نقش بی‌بدیل بانوان متعهد و متدین را در حوزه‌های گوناگون سیاسی، اجتماعی و تربیتی جامعه، غیر قابل اغماض دانسته و معتقدند، تقویت جایگاه این قشر، می‌تواند در حفظ جامعه و نسل‌های آتی در برابر آسیب‌ها و تهدیدات فرهنگی تاثیر فراوانی داشته باشد. و همان‌گونه که در موضوع همایش بانوان تأکید شده است، پرداختن به سبک زندگی دینی و نهادینه کردن شیوه‌های زندگی بزرگان دین، که مورد اهتمام مقام معظم رهبری هم می‌باشد، می‌تواند سدّی محکم در برابر هجمه‌های فرهنگی دشمنان دین و نسل جوان این مرز و بوم باشد.

  1. در پایان، با تشکر مجدد از تلاش‌ها و همکاری‌های مجدّانه همه پژوهشگران، محققان و نویسندگان محترم، به‌ ویژه نهادهای همکار در برگزاری این همایش، از همه این عزیزان انتظار می‌رود تا در تداوم این راه مقدس، در سال‌های آتی که ان‌شاءالله مرضی حضرت باری تعالی می‌باشد، ما را یاری نمایند.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

۳۰ / ۱۱/ ۱۳۹۳مطابق با ۲۹ ربیع الثانی ۱۴۳۶ هجری قمری

دبیرخانه بیست و ششمین همایش علمی – تحقیقی مذاهب اسلامی

منبع:پایگاه اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان 

 


برچسب ها : همایش مذاهب اسلامی, اهل سنت, تشیع, وحدت شیعه و سنی

نظرات
نام *
پست الکترونیک *
متن *

دانشگاه ادیان و مذاهب


نشانی: ایران - قم - پردیسان
تلفن: 32802610 25 98+
فکس: 32802627 25 98+
کد پستی: 3749113357
صندوق پستی: 37185 - 178
پست الکترونیکی: info@urd.ac.ir
سامانه پیامکی: 3000135789

دانشکده ها

دانشکده شیعه شناسی
دانشکده ادیان
دانشکده مذاهب
دانشکده فلسفه
دانشکده زن و خانواده
دانشکده عرفان
دانشکده رسانه و ارتباطات
دانشکده دین و هنر
دانشکده علوم و معارف قرآن
دانشکده حقوق
دانشکده زبان و فرهنگ ملل
دانشکده مطالعات ملل
دانشکده تاریخ
واحد مشهد

خدمات فناوری اطلاعات

سامانه جامع آموزش
سامانه آموزش مجازی
سامانه پذیرش دانشجو
سامانه اتوماسیون اداری
پست الکترونیک
جستجو در کتابخانه
کتابخانه دیجیتال

بیانیه رسالت

دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید.