دانشگاه ادیان و مذاهب
  ورود به سامانه
نام کاربری
 
وب سایت دانشگاه
سامانه جامع آموزش
سامانه آموزش مجازی
پست الکترونیک
کلمه عبور
AR EN FA
 
آخرین مطالب
حجت الاسلام والمسلمین براتی مطرح کرد؛
خانه کعبه می تواند به تفاهم ملل و صلح جهانی کمک کند
در گفت‌وگو با دکتر غفوری نژاد بررسی شد؛
بهره‌مندی از سیره امام باقر(ع) در تاریخ ادبیات فارسی
یادداشتی از دکتر شریعتمداری؛
در سایه سارِ آفتابِ دزفول
روزنامه ایران منتشر کرد؛
در حریم معبود
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تصریح کرد؛
حج می‌تواند الهام بخش وحدت و آزادی مسجد الاقصی باشد
مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزه‌های علمیه بیان کرد؛
حج باید کانون هدایت جوامع باشد
مدیرگروه مطالعات تمدنی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تشریح کرد؛
مناسک اسلامی باید امتداد اجتماعی پیدا کنند
امام‌جمعه اهل‌سنت قازان قایه مطرح کرد؛
اختلاف جایی در حج ندارد
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام به حجاج بیت الله الحرام،
غرب مستکبر در منطقه حساس ما و اخیراً در همه جهان روز‌به‌روز ضعیف‌تر شده است
آیت الله مبلغی تاکید کرد؛
مراسم حج؛ یک وحدت خدایی است

عرضه ۴۰۰ عنوان کتاب انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب در نمایشگاه

 
تاریخ انتشار: 1401/02/21    

عرضه ۴۰۰ عنوان کتاب انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب در نمایشگاه

حضور پژوهشگران و استادان دانشگاه ادیان و مذاهب در غرفه این انتشارات برای پاسخگویی به پرسش‌های دانشجویان و مردم یکی از برنامه‌های مهم غرفه انتشارات ادیان و مذاهب است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ مهدی‌محمدی شجاعی، مدیر  کتابخانه و انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، اظهار کرد: انتشارات ادیان و مذاهب، با حضور در سی‌و‌سومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران،  بیست‌و‌سومین تجربه مشارکت در نمایشگاه کتاب تهران را ثبت می‌رساند. این انتشارات با ۴۰۰ عنوان کتاب در بخش حضوری و مجازی شرکت می‌کند.

وی ادامه داد: رویکرد غرفه انتشارات ادیان و مذاهب در نمایشگاه کتاب تهران، فروش کتاب صرف نیست بلکه تعامل با ناشران، تبادل اطلاعات، معرفی کتاب‌ها و برگزاری نشست‌های علمی و تخصصی با حضور پژوهشگران و دانشجویان و اهالی رسانه، از برنامه‌های مهم این غرفه در نمایشگاه کتاب تهران خواهد بود.

شجاعی درباره جزئیات این برنامه‌ها گفت: حضور پژوهشگران و استادان دانشگاه ادیان و مذاهب در غرفه این انتشارات برای پاسخگویی به پرسش‌های دانشجویان و مردم یکی از برنامه‌های مهم غرفه انتشارات ادیان و مذاهب است زیرا با توجه به رویکرد تبلیغات مذاهب ضاله سوالات مردم و دانشجویان در این زمینه بسیار است و محل پاسخ این پرسش‌ها بی‌تردید باید به‌صورت علمی و از محلی مانند دانشگاه باشد.

وی افزود: امسال استادان و پژوهشگران دانشگاه ادیان و مذاهب ساعتی از روز را در غرفه انتشارات این دانشگاه حضور می‌یابند و به پرسش‌های مردم و دانشجویان پاسخ می‌دهند. همچنین رسانه‌ها  با حضور در غرفه انتشارات ادیان و مذاهب و برگزاری جلسه پرسش و پاسخ می‌توانند در موضوعات مختلف مانند یهودیت، مسیحیت، اباضیه و بهائیت، پاسخ علمی پرسش‌های خود را از سوی استادان این دانشگاه دریافت کنند.

بودجه ۴۰۰ میلیون تومانی برای خرید از نمایشگاه کتاب

شجاعی درباره بودجه خرید منابع برای کتابخانه ادیان و مذاهب از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران هم گفت: یک بخش دیگر حضور دانشگاه ادیان و مذاهب در نمایشگاه بین آلمللی کتاب تهران علاوه بر حضور انتشارات این دانشگاه و عرضه کتاب‌هایش در غرفه انتشارات ادیان و مذاهب، خرید کتاب برای کتابخانه این دانشگاه است.

وی درباره بودجه خرید برای کتابخانه ادیان و مذاهب از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اظهار کرد: امسال ۴۰۰ میلیون تومان بودجه برای خرید کتاب‌های فارسی از نمایشگاه بین‌لمللی کتاب تهران در نظر گرفته شده است.

شجاعی درباره موضوعات کتاب‌های خریداری شده از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: با توجه به  گسترش دانشگاه‌ها و رشته‌های جدیدی که در بخش حقوق، زن و خانواده، رسانه، فقه و حقوق و فلسفه در کشور ایجاد شده و همچنین با توجه به وجود رشته ادیان و مذاهب در دانشگاه‌های کشور به عنوان یک رشته قدیمی ؛ نیاز است که کتابخانه منابع جدید را برای دانشجویان وپژوهشگران خود تهیه کند.

افق کتابخانه تا سال ۱۴۰۵ تهیه ۵۰۰ هزار جلد کتاب است

مدیر انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به رویکرد کتابخانه این دانشگاه تا سال ۱۴۰۵ گفت: هدف کتابخانه دانشگاه ادیان و مذاهب با توجه به دستور ریئس دانشگاه این است که تعداد منابع خود را تا سال ۱۴۰۵ به ۵۰۰ هزار جلد کتاب برساند. اکنون این کتابخانه ۱۱۰ هزار جلد کتاب تخصصی دارد.

شجاعی درباره گسترش منابع دیجیتال کتابخانه ادیان و مذاهب گفت: بنابر افق دید کتابخانه تا سال ۱۴۰۵، قرار است پایگاه و منابع دیجیتالی کتابخانه ادیان و مذاهب تا سال ذکر شده به یک میلیون منبع و پایگاه اطلاعاتی برسد.

مدیر انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب درباره سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: در بسیاری از کشورهای آسیایی، عربی و دهلی نو نمایشگاه کتاب با محوریت فروشگاهی برگزار می‌شود زیرا  زیرساخت‌های عرضه کتاب در این کشورها به جامعیت کشورهای اروپایی نیست.

وی برگزاری نمایشگاه کتاب تهران با هدف رفع خلاء ویترین کتاب برگزار می‌شود؛ عنوان کرد: واقعیت این است که همه کتاب‌های ناشران  نمی تواند در ویترین کتابفروشی‌ها قرار بگیرد و کتابفروشان با توجه به وضعیت گرانی کاغذ  و کمبود فضا فقط می‌توانند کتاب‌های خاصی را در ویترین خود قرار ‌دهند و نمایشگاه کتاب فرصتی برای دیدن شدن همه آثار ناشران در یک ویترین است.


برچسب ها : سی وسومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران, انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب, مهدی محمدی شجاعی

نظرات
نام *
پست الکترونیک *
متن *

دانشگاه ادیان و مذاهب


نشانی: ایران - قم - پردیسان
تلفن: 32802610 25 98+
فکس: 32802627 25 98+
کد پستی: 3749113357
صندوق پستی: 37185 - 178
پست الکترونیکی: info@urd.ac.ir
سامانه پیامکی: 3000135789

دانشکده ها

دانشکده شیعه شناسی
دانشکده ادیان
دانشکده مذاهب
دانشکده فلسفه
دانشکده زن و خانواده
دانشکده عرفان
دانشکده رسانه و ارتباطات
دانشکده دین و هنر
دانشکده علوم و معارف قرآن
دانشکده حقوق
دانشکده زبان و فرهنگ ملل
دانشکده مطالعات ملل
دانشکده تاریخ
واحد مشهد

خدمات فناوری اطلاعات

سامانه جامع آموزش
سامانه آموزش مجازی
سامانه پذیرش دانشجو
سامانه اتوماسیون اداری
پست الکترونیک
جستجو در کتابخانه
کتابخانه دیجیتال

بیانیه رسالت

دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید.