دانشگاه ادیان و مذاهب
  ورود به سامانه
نام کاربری
 
وب سایت دانشگاه
سامانه جامع آموزش
سامانه آموزش مجازی
پست الکترونیک
کلمه عبور
AR EN FA
 
آخرین مطالب
حجت الاسلام والمسلمین براتی مطرح کرد؛
خانه کعبه می تواند به تفاهم ملل و صلح جهانی کمک کند
در گفت‌وگو با دکتر غفوری نژاد بررسی شد؛
بهره‌مندی از سیره امام باقر(ع) در تاریخ ادبیات فارسی
یادداشتی از دکتر شریعتمداری؛
در سایه سارِ آفتابِ دزفول
روزنامه ایران منتشر کرد؛
در حریم معبود
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تصریح کرد؛
حج می‌تواند الهام بخش وحدت و آزادی مسجد الاقصی باشد
مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزه‌های علمیه بیان کرد؛
حج باید کانون هدایت جوامع باشد
مدیرگروه مطالعات تمدنی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تشریح کرد؛
مناسک اسلامی باید امتداد اجتماعی پیدا کنند
امام‌جمعه اهل‌سنت قازان قایه مطرح کرد؛
اختلاف جایی در حج ندارد
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام به حجاج بیت الله الحرام،
غرب مستکبر در منطقه حساس ما و اخیراً در همه جهان روز‌به‌روز ضعیف‌تر شده است
آیت الله مبلغی تاکید کرد؛
مراسم حج؛ یک وحدت خدایی است

پژوهش محور همه برنامه‌های دانشگاه ادیان و مذاهب است

 
تاریخ انتشار: 1401/03/28    

پژوهش محور همه برنامه‌های دانشگاه ادیان و مذاهب است

مسئولیت‌پذیری و داشتن روحیه جهادی یکی از مولفه‌های لازم برای توسعه کشور است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛کارگاه یک روزه طرح تدوین نظام جامع پژوهشی و معرفی فرایند و مزایای ورود دانشگاه ادیان و مذاهب به نظام رتبه بندی‌های ملی و بین المللی با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب و اعضای هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.
در این کارگاه رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به نام‌گذاری سال از سوی رهبر معظم انقلاب به «سال تولید،دانش بنیان و اشتغال آفرین» و با تاکید بر اهمیت تحقیق و پژوهش گفت: دانشگاه ادیان و مذاهب از ابتدای آغاز فعالیت خود پژوهش را محور همه برنامه‌های خود قرار داده است.
وی با بیان این‌که کارهای پژوهشی خوبی در دانشگاه انجام شده است ولی کافی نیست ادامه داد؛ همه ما باید نسبت به سرنوشت و آینده  کشور حساس و در تصمیم سازی‌ها مشارکت داشته‌ باشیم و سعی کنیم با کمک به مسئولان کشور تصمیمات آن‌ها را با علم و دانش همراه سازیم و در این مسیر همه باید احساس وظیفه نمایند.
سید ابوالحسن نواب ادامه داد: امروز همه کشور‌ها به سمت دیپلماسی علمی رفته‌اند و ما مفتخریم که میزبان دانشجویانی از 35 کشور جهان در دانشگاه ادیان و مذاهب هستیم و با برنامه‌ریزی دقیق و علمی و همدلی و اتحاد و تلاش همه‌جانبه در صدد توسعه برنامه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه هستیم.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با انتقاد از افراد غیر متخصص و بدون اطلاع از تحولات جهانی گفت: یکی از مشکلاتی که کشور ما همیشه با آن روبرو بوده تنگ نظری در بحث توسعه است و افرادی به دلیل عدم اطلاع کافی از معادلات جهانی و عدم توانایی در تصمیم‌گیری صحیح؛ با روند توسعه دشمنی می‌کنند و با ایجاد موانع متعدد در مسیر توسعه, لطمات جبران ناپذیری به کشور تحمیل می‌کنند.
سید ابوالحسن نواب ادامه داد؛ مسئولیت‌پذیری و داشتن روحیه جهادی یکی از مولفه‌های لازم برای توسعه کشور است و مسئولان باید با برنامه‌ریزی دقیق علمی و شناخت کامل چالش‌های کشور نسبت به رفع موانع اقدام نمایند و اصلی‌ترین عنصر در یک برنامه ریزی دقیق علمی, داشتن یک نظام جامع پژوهشی استاندارد و دقیق است.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب بیان کرد؛ این دانشگاه با درک شتاب توسعه بین‌المللی در تمام ابعاد علمی و اجتماعی, از سال‌ها پیش و با برقراری ارتباطات گسترده و موثر با مراکز علمی و دانشگاهی از سراسر جهان, گام‌های مهمی در جهت گسترش بنیان‌های علمی در ایران اسلامی برداشته است و از راه‌های مختلف  با اجرای برنامه‌ها و فعالیت‌های گوناگون توانسته است در این زمینه به موفقیت‌های چشم‌گیری دست یابد.
سید ابوالحسن نواب در این زمینه افزود: از نگاه کلان مجموعه دانشگاه ادیان و مذاهب،تمامی این دستاوردها آغاز راهی بسیار بزرگ‌تر است که این‌جانب ضمن تشکر از تمامی افراد و همکارانی که این دانشگاه را تا به امروز همراهی کرده و به وضعیت کنونی رسانیده‌اند از همه اساتید و اعضای هیئت علمی درخواست می‌ نمایم که به این میزان قانع نبوده و برای رسیدن به افق‌های برتر و والاتر؛ بیش از پیش تلاش کنند.
در ادامه این جلسه  حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد معینی فر معاون پژوهشی دانشگاه به ارائه مطالبی پیرامون فرآیند و دستاوردهای طرح تدوین نظام جامع پژوهشی دانشگاه ادیان و مذاهب پرداخت و پس از ایشان نیز برخی دیگر از اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه در این زمینه به تبادل نظر و بحث و گفت‌وگو پرداختند.

 

 


برچسب ها : پژوهش, دانشگاه ادیان و مذاهب, معاونت پژوهشی

نظرات
نام *
پست الکترونیک *
متن *

دانشگاه ادیان و مذاهب


نشانی: ایران - قم - پردیسان
تلفن: 32802610 25 98+
فکس: 32802627 25 98+
کد پستی: 3749113357
صندوق پستی: 37185 - 178
پست الکترونیکی: info@urd.ac.ir
سامانه پیامکی: 3000135789

دانشکده ها

دانشکده شیعه شناسی
دانشکده ادیان
دانشکده مذاهب
دانشکده فلسفه
دانشکده زن و خانواده
دانشکده عرفان
دانشکده رسانه و ارتباطات
دانشکده دین و هنر
دانشکده علوم و معارف قرآن
دانشکده حقوق
دانشکده زبان و فرهنگ ملل
دانشکده مطالعات ملل
دانشکده تاریخ
واحد مشهد

خدمات فناوری اطلاعات

سامانه جامع آموزش
سامانه آموزش مجازی
سامانه پذیرش دانشجو
سامانه اتوماسیون اداری
پست الکترونیک
جستجو در کتابخانه
کتابخانه دیجیتال

بیانیه رسالت

دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید.