دانشگاه ادیان و مذاهب
  ورود به سامانه
نام کاربری
 
وب سایت دانشگاه
سامانه جامع آموزش
سامانه آموزش مجازی
پست الکترونیک
کلمه عبور
AR EN FA
 
آخرین مطالب
حجت الاسلام والمسلمین براتی مطرح کرد؛
خانه کعبه می تواند به تفاهم ملل و صلح جهانی کمک کند
در گفت‌وگو با دکتر غفوری نژاد بررسی شد؛
بهره‌مندی از سیره امام باقر(ع) در تاریخ ادبیات فارسی
یادداشتی از دکتر شریعتمداری؛
در سایه سارِ آفتابِ دزفول
روزنامه ایران منتشر کرد؛
در حریم معبود
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تصریح کرد؛
حج می‌تواند الهام بخش وحدت و آزادی مسجد الاقصی باشد
مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزه‌های علمیه بیان کرد؛
حج باید کانون هدایت جوامع باشد
مدیرگروه مطالعات تمدنی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تشریح کرد؛
مناسک اسلامی باید امتداد اجتماعی پیدا کنند
امام‌جمعه اهل‌سنت قازان قایه مطرح کرد؛
اختلاف جایی در حج ندارد
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام به حجاج بیت الله الحرام،
غرب مستکبر در منطقه حساس ما و اخیراً در همه جهان روز‌به‌روز ضعیف‌تر شده است
آیت الله مبلغی تاکید کرد؛
مراسم حج؛ یک وحدت خدایی است

ارامنه در دوران دفاع مقدس وفاداری خود را به ایران اثبات کردند

 
تاریخ انتشار: 1401/04/01    

ارامنه در دوران دفاع مقدس وفاداری خود را به ایران اثبات کردند

تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی بین دانشگاه ادیان و مذاهب و دانشگاه ملی ایروان به امضاء رسید.

در راستای گسترش فعالیت‌های علمی و فرهنگی،تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی بین دانشگاه ادیان و مذاهب و دانشگاه ملی ایروان به امضاء رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ رئیس دانشگاه ملی ایروان و سفیر کشور جمهوری ارمنستان در جمهوری اسلامی ایران و هیئت همراه با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این دانشگاه با حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب دیدار و گفت‌وگو کردند.
در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب «رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب» با اشاره به این‌که ارمنی‌ها در ایران بسیارخوش‌نام و نیک‌سرشت هستند گفت: شناخت بسیار خوبی از ارمنی‌ها دارم و ارامنه را انسان‌های شریف و درستکاری می‌شناسم که از سالیان دور در کنار هموطنان مسلمان خود در صلح و صفا به زندگی روزمره خود مشغول هستند و جالب این‌که تاکنون صفت بد و مذمومی از ارمنی‌ها در بین ما ذکر نشده است.
سید ابوالحسن نواب ادامه داد؛ هیچ‌گونه جدایی و تفاوت خاصی میان ارامنه و دیگر ایرانیان وجود ندارد و با قاطعیت می‌توان گفت دل‌بستگی جامعه ارامنه نسبت به ایران و میزان تعهد و علاقه‌شان چیزی کم‌تر از خود ایرانی‌ها نیست.
وی همچنین افزود: هشت سال جنگ تحمیلی ایران و عراق نمونه و مصداق بارزی از ادعای بنده است و ارامنه در این جنگ وفاداری ملی خودشان را با تقدیم شهدای ارمنی اثبات کردند.
در ادامه این نشست هوانس هوانیسان «رئیس دانشگاه ملی ایروان» اظهار کرد: از اولین دقایقی که وارد ایران شدیم مورد استقبال بسیار گرم و صمیمی از جانب شما و دیگر ایرانیان قرار گرفتیم و این موضوع نشانه‌های بسیار خوبی از فرهنگ ایرانی را به نمایش می‌گذارد.
هوانس هوانیسان اضافه کرد: چند کرسی و واحد درسی با گرایش ایران‌شناسی زیرگروه رشته شرق‌شناسی وجود دارد که با افتخار در دانشگاه ملی ایروان تدریس می‌شود و علاقه‌مندان فراوانی دارد. به‌طوری‌که رشته شرق‌شناسی و ایران‌شناسی در این حوزه از برترین ها محسوب می‌شود.
 در این گفت‌وگو سفیر کشور جمهوری ارمنستان در جمهوری اسلامی ایران نیز با اشاره بر لزوم ایجاد و عقد تفاهم‌نامه‌های مشترک برای گسترش فعالیت‌های علمی و فرهنگی بیان کرد: امروز قطعاً ثمرات دیدارها و ارتباطات قبلی فیما بین ایران و ارمنستان را می‌توان کاملاً مشاهده کرد که کرسی درس ایران‌شناسی و تدریس آن در دانشگاه سراسری ایروان یکی از مصادیق بارز آن قلمداد می‌شود.
در ادامه این جلسه حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر محمد مهدی تسخیری «معاون ارتباطات و امور بین‌الملل دانشگاه ادیان و مذاهب» نیز با اشاره به اهمیت ارتباطات میان فرهنگی بین دو کشور بیان کرد: جناب آرسن آواکیان «سفیر فعلی کشور ارمنستان در جمهوری اسلامی ایران» اقدامات شایسته و کارهای بزرگی را تابه‌حال محقق ساخته و همواره فعالیت‌های ویژه و درخوری داشته است.
معاون ارتباطات و امور بین‌الملل دانشگاه ادیان و مذاهب ادامه داد: دانشگاه ادیان همواره به‌عنوان رابط دانشگاهی و یکی از نماینده‌های فرهنگی کشور و مردم ایران با سایر دُول و کشورهای مختلف در جهان تعامل و ارتباط داشته است و این حرکت از رسالت و اهداف اصلی ما محسوب می‌شود.
 همچنین در این جلسه وارتان وسکانیان «رئیس کرسی ایران‌شناسی دانشگاه ملی ایروان» اظهار کرد: بنده خود را یک ایرانی می‌دانم. ایران به‌عنوان پدیده  فرهنگی توانسته از مرزهای سیاسی فراتر رود. نمونه چنین مدعایی را می‌توانیم در محافل علمی و حوزوی و جامعه ایرانی مشاهده کنیم.
وارتان وسکانیان ادامه داد: دو مؤلفه مهمی چون «تسامح» و «بردباری» یکی از ارکان فرهنگی مهم ایران در منطقه محسوب می‌شود. برخلاف گروهک‌های تروریستی و جریان‌های تکفیری در منطقه و خاورمیانه، ایران یکی از قلعه‌های مستحکم برای ارمنستان در خاورمیانه به شمار می‌رود.
رئیس کرسی ایران‌شناسی دانشگاه ایروان افزود: پیشنهاد می‌شود ارتباطات میان ایران و ارمنستان در حوزه سیستم آموزشی و دانشگاهی گسترش یابد و هدف ما نیز توسعه این نوع ارتباطات است.
گفتنی است در پایان این دیدار تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی بین دانشگاه ادیان و مذاهب و دانشگاه ملی ایروان به امضای روئسای دو دانشگاه رسید.

 


برچسب ها : سفیر جمهوری ارمنستان, رئیس دانشگاه ملی ایروان, دانشگاه ادیان و مذاهب, تفاهم‌نامه همکاری

نظرات
نام *
پست الکترونیک *
متن *

دانشگاه ادیان و مذاهب


نشانی: ایران - قم - پردیسان
تلفن: 32802610 25 98+
فکس: 32802627 25 98+
کد پستی: 3749113357
صندوق پستی: 37185 - 178
پست الکترونیکی: info@urd.ac.ir
سامانه پیامکی: 3000135789

دانشکده ها

دانشکده شیعه شناسی
دانشکده ادیان
دانشکده مذاهب
دانشکده فلسفه
دانشکده زن و خانواده
دانشکده عرفان
دانشکده رسانه و ارتباطات
دانشکده دین و هنر
دانشکده علوم و معارف قرآن
دانشکده حقوق
دانشکده زبان و فرهنگ ملل
دانشکده مطالعات ملل
دانشکده تاریخ
واحد مشهد

خدمات فناوری اطلاعات

سامانه جامع آموزش
سامانه آموزش مجازی
سامانه پذیرش دانشجو
سامانه اتوماسیون اداری
پست الکترونیک
جستجو در کتابخانه
کتابخانه دیجیتال

بیانیه رسالت

دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید.