در ارتفاعات جاوا در اندونزی، پیروان دین هندو در ارتفاع ۴۰۹۵ متری از سطح زمین بر روی کوه برومو جمع میشوند تا آیین دینی یادنیا کاسادا را برگزار کنند.
در ارتفاعات جاوا در اندونزی، پیروان دین هندو در ارتفاع ۴۰۹۵ متری از سطح زمین بر روی کوه برومو جمع میشوند تا آیین دینی یادنیا کاسادا را برگزار کنند.
این مراسم آیینی جشنی است که مردم قوم تنگری از اخلاف شاهزاده ماجاپاهیت در قرن سیزدهم برگزار میکنند و یک ماه طول میکشد. در روز چهاردهم جشن، تنگریها بر فراز کوه میآیند و پیشکشهای خود برای خدایان از جمله برنج، میوه، سبزیجات و دیگر مواد غذایی را به دهانه کوه آتشفشان پرتاب میکنند و به این ترتیب برای خدایان خود قربانی میکنند.
ریشه این مراسم آیینی به قرن پانزدهم برمیگردد، یعنی زمانی که شاهزادهای به اسم رورو آنتنگ شروع به گسترش قلمرو پادشاهی خود و همسرش جوکو سگر کرد. بر اساس افسانهها، این زوج که فرزندی نداشتند، از خدایان ساکن در کوه آتشفشان خواستند که به آنها فرزندانی عطا کند. خدایان به آنها گفتند ۲۵ فرزند به آنها خواهند بخشید، به شرط آن که آخرین فرزند را در دهانه کوه آتشفشان برومو قربانی کنند.
از آن زمان سنت پرتاب کردن قربانی به دهانه کوه آتشفشان در میان مردم قوم تنگر باقی مانده است و آنها برای راضی کردن خدایان پیشکشهای خود را به این کوه میآورند.
منبع: مؤسسه گفتوگوی ادیان
|
دانشکده ها دانشکده شیعه شناسی |
خدمات فناوری اطلاعات سامانه جامع آموزش |
بیانیه رسالت دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید. |