یک سال بعد از نسلکشی مسلمانان جمهوری آفریقای مرکزی به دست شبهنظامیان مسیحی، این عده از سوی مسیحیان با تهدیدات جدیدی رو به رو هستند.
یک سال بعد از نسلکشی مسلمانان جمهوری آفریقای مرکزی به دست شبهنظامیان مسیحی، این عده از سوی مسیحیان با تهدیدات جدیدی رو به رو هستند.
به گزارش خبرگزاری رسا، بعد از ماهها قتل و کشتار مسلمانان از سوی مسیحیان در جمهوری آفریقای مرکزی، یک گروه مدافع حقوق بشر اعلام کرد که مسلمانان از سوی شبه نظامیان مسیحی به اجبار مسیحی میشوند.
خوان مارینر، مشاور ارشد مدیریت بحران در سازمان عفو بینالملل به خبرگزاری فرانسه گفت: شبهنظامیان آنتی بالاکا بسیاری از مسلمانان آفریقای مرکزی را مجبور به فرار از این کشور کردند و در حال حاضر آنانی را که در کشور باقی ماندهاند، مجبور به پذیرش مسیحیت میکنند.
گزارش عفو بینالملل که با عنوان «هویت محو شده: مسلمانان در خطر پاکسازی نژادی در جمهوری آفریقای مرکزی» شروع میشود، بیان میکند که مسلمانانی که سال پیش از ترس نسلکشی از کشور خود گریختند، حالا پس از بازگشت با تهدیدات جدیدی مواجهاند. آنان ضمن آن که اجازه انجام فرایض اسلامی را ندارند، به پذیرفتن مسیحیت مجبور میشوند و در غیر این صورت با خطر مرگ مواجهاند.
عفو بینالملل در ادامه گزارش خود میگوید: در جایی که عدم حضور نیروهای صلحبان سازمان ملل بسیار چشمگیر است، مسلمانان به راحتی مورد هدف قرار میگیرند.
یکی از جوانان مسلمانی که به اجبار مسیحی شده است، در گزارشی میگوید: ما هیچ انتخابی جز پذیرفتن مسیحیت کاتولیک نداشتیم. آنتی بالاکاها قسم خورده بودند که در غیر این صورت ما را میکشند.
گفتنی است بین سالهای 2013 و 2014، شبهنظامیان مسیحی آنتی بالاکا، عده زیادی از مسلمانان کشور آفریقای مرکزی را به قتل رسانده و یا آواره کردند. آنان در حملات خود زنان، مردان و کودکان مسلمان را به قتل میرساندند و اموال آنان را غارت میکردند.
محمدرضا بذل جو 1394/05/18 - 01:27:23 |
این اخبار رو اول بار شاید عفو بین الملل منتشر کرده بود؛ رسانه هاى معتبر بسیار هم درباره اش نوشتند و ناله کردند و این همه سبعیت رو مذمت و رسوا کردند. اما هم گزارش نویسان حقوق بشرى و هم رسانه ها، روایت محکومیت این همه سبعیت در گفتمان رهبران مسیحى و مسلمان اون کشور و پناه گرفتن و اقلیت مسلمان در کلیساها و مداخله کشیش به قیمت جان براى حفظ مردم مسلمان یا تلاش کلیسا در عقد آتش بس برازاویل در جولاى ٢٠١٤ رو هم مثال زدند، که البته در خبر مندرج در این وبگاه 'دانشگاه ادیان و مذاهب' از قلم افتاده؛ یعنى این تغییر دین زورى مسلمانها اینجا همونقدر مبناى نگاه دینى پشت اش هست که وادار کردن دختران مسیحى نوجوان به خوندن تشهد و اذان و اقامه بزور بوکو حرامى ها، یا روندن مردم یزیدى وسیله ى دولت و خلیفه اسلامى به اسلام یا بردگى درصورت امتناع! گریم وود در نیویورک تایمز (١٤ مى ٢٠١٤) در کنار همه ناظرین دیگه (سموئل جونز در گزارش گاردین یا شرح گزارش عفو بین الملل را نگاه کنید براى نمونه) مؤکد مى کند این حد از خشونت را نتیجه جنگ دینى و عقیدتى دانستن کمکى به فهم آن نمى کند. این جنگ را تفاوتهاى قومى و مذهبى بوجود نیاورده اند؛ دلیل آن مشکلات اقتصاد و سرکوبهاى سیاسی است که مخصوصا وسیله ى دولت مورد حمایت فرانسه و همسایه ى اکثرا مسلمان (!) - کشور چاد در شمال - به طور سیستماتیک نواحى مسلمان نشین شمال و شرق را هدف قرار داده بود. دین و مذهب و همینطور خرافه هاى روح باورى (آنیمیستى) که بر مخیله ى مسلمان و مسیحى و بقیه ٣٠ درصد جمعیت غالبا آنیمیست آفریقاى مرکزى قالب بود، دستاویز شد و آتش آن را زیاد کرد. |
|
دانشکده ها دانشکده شیعه شناسی |
خدمات فناوری اطلاعات سامانه جامع آموزش |
بیانیه رسالت دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید. |