کلیات طرح تأسیس دانشکده «زبان و فرهنگ ملل» در یازدهمین جلسه هیئت امنای دانشگاه تصویب شد.
یازدهمین جلسه هیئت امناء دانشگاه ادیان و مذاهب پنجشنبه 12 شهریورماه با حضور حضرت آیتالله محمدعلی تسخیری و حجج الاسلام و المسلمین محمدحسن اختری، سید ابوالحسن نواب، محمدعلی مهدویراد، سیدرضا مؤدب و سید محمدرضا حسینی در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.
در این جلسه، ابتدا اعضای هیئت امناء گزارش حجت الاسلام و المسلمین نواب را از روند جاری دانشگاه شنیدند.
در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی طباطبایی رئیس دانشکده مجازی دانشگاه، گزارش مصوری از فعالیتهای این دانشکده شامل شیوه آموزش الکترونیکی، کلاسهای آنلاین دانشجویان، آمار دانشجویان و برنامههای آتی دانشکده شامل جذب دانشجوی غیرایرانی، ایجاد رشتههای جدید ویژه اهلسنت و تولید محتوای آموزشی با ساختار جدید ارائه داد.
پس از استماع گزارشهای پیش از دستور، اعضا به بررسی و تبادل نظر پیرامون دستورات اصلی جلسه پرداختند که از اهم آنها میتوان به بررسی طرح تأسیس دانشکده «زبان و فرهنگ ملل» اشاره نمود. این طرح پس از چندین جلسه بحث و بررسی توسط کارگروهی که بدین منظور تشکیل شده بود، برای تصویب در جلسه هیئت امناء و در نهایت صدور مجوز نهایی توسط هیئت مؤسس دانشگاه در دستور کار قرار گرفته بود و در نهایت اعضای هیئت امنای دانشگاه کلیات این طرح را تصویب کردند.
تصویب ظرفیت پذیرش دانشجو در مقاطع مختلف در دورههای حضوری و مجازی، تعیین میزان افزایش شهریه دانشجویان جدید الورود و تعیین میزان افزایش حقوق کارکنان دانشگاه در سال 1394 از دیگر مصوبات این جلسه بود.
یادآور میشود هماکنون آیت الله محسن اراکی دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن اختری دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت(ع)، حجتالاسلام و المسلمین محمدعلی مهدویراد نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر سید محمدرضا حسینی نماینده استاندار قم، حجتالاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب اعضای حقوقی و آیت الله محمدعلی تسخیری، دکتر حمید حوالی شهریاری، دکتر سیدرضا مؤدب، دکتر محمدعلی شمالی و دکتر حوران اکبرزاده اعضای حقیقی هیئت امنای دانشگاه ادیان و مذاهب را تشکیل میدهند.
آیتالله محسن اراکی ریاست هیئت امنا، آیتالله محمدعلی تسخیری نایب رئیسی هیئت امنا و دکتر مصطفی جعفرطیاری (قائم مقام دانشگاه) دبیری هیئت امناء دانشگاه ادیان و مذاهب را بر عهده دارند.
|
دانشکده ها دانشکده شیعه شناسی |
خدمات فناوری اطلاعات سامانه جامع آموزش |
بیانیه رسالت دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید. |