مدیر انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب از چاپ کتاب «بررسی ضابطهمندی کمال انسان در قرآن» در آیندهای نزدیک خبر داد.
مدیر انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب از چاپ کتاب «بررسی ضابطهمندی کمال انسان در قرآن» در آیندهای نزدیک خبر داد.
محمد روحانی در این باره گفت: این کتاب در حوزه تربیت قرآنی است و کوشش شده به چند سئوال پاسخ داده شود.
وی خاطرنشان کرد: «کمال انسان از نظر قرآن چیست، آیا رسیدن به کمال از نظر قرآن ضوابط مشخصی دارد یا بدون ضابطه است، اگر ضوابط مشخصی دارد، این ضوابط چیست و اگر بدون ضابطه است، چگونه کمال انسان محقق میشود» از جمله سئوالات مطرح شده است.
مدیر انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب ادامه داد: پاسخگویی به این سئوالات از دغدغههای نویسنده این کتاب است تا پاسخ روشن به آن دهد و به طور طبیعی با این فضا، کمال انسان در قرآن روشن شود.
وی با بیان این که کتاب بررسی ضابطهمندی کمال انسان در قرآن از دو بخش تشکیل شده است، گفت: بخش اول آن مفاهیم پایه تکامل انسان در قرآن نام دارد که شامل هماهنگی تکوین هستی با تشریع قرآن، انسان از دیدگاه قرآن، فطرت، قلب، حیات، روح، اسماء الهی و تکامل انسان است.
روحانی خاطرنشان کرد: بخش دوم کتاب با عنوان ضوابط تکامل انسان در قرآن شامل چند فصل تزکیه، ذکر، هدایت، ایمان و تقوا، عمل صالح، محبت، ترس از خدا و یقین است.
وی یادآور شد: در این نوشتار سعی شده که مطالب به صورت ساده در زمینه واژه کمال، ضابطهمندی و هدف اصلی در اختیار مخاطب قرار گیرد و موضوع با کنکاشی در ضابطهمندی کمال انسان و ارتباط آن با قرآن و مسائلی که در قرآن تبیین و تشریح شده، در زمینه کمال انسان و این که به طور ذاتی انسان کمالیاب است و به سمت کمال میرود، مطرح میشود.
مدیر انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب تأکید کرد: نویسنده کمال انسان از دیدگاه قرآن را یکی از جذابترین موضوعات مطالعاتی خود دانسته و سعی کرده روش قرآن را در این زمینه شناسایی کند و در اختیار مخاطب قرار دهد.
کتاب بررسی ضابطهمندی کمال انسان در قرآن در تیراژ هزار نسخه و قیمت 21 هزار تومان به همت نشر ادیان وابسته به دانشگاه ادیان و مذاهب در آیندهای نزدیک منتشر میشود.
منبع: خبرگزاری فارس
|
دانشکده ها دانشکده شیعه شناسی |
خدمات فناوری اطلاعات سامانه جامع آموزش |
بیانیه رسالت دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید. |