دبیرخانه دینپژوهان کشور اعلام کرد که ده نشست علمی و تخصصی با موضوع پژوهشهای برتر دینی برگزار میشود.
دبیرخانه دینپژوهان کشور اعلام کرد که ده نشست علمی و تخصصی با موضوع پژوهشهای برتر دینی برگزار میشود.
شورای دینپژوهان کشور با بررسی و ارزیابی پژوهشهای دینی پنج سال اخیر، ده پژوهش را به عنوان برتر انتخاب و معرفی کرده است.
آیت پیمان مدیرمسئول دبیرخانه دینپژوهان کشور گفت: به منظور معرفی و ارائه پژوهشهای برتر دینی، سلسله نشستهای دهگانه علمی و تخصصی از این هفته در دبیرخانه دینپژوهان کشور در قم برگزار میشود.
وی افزود: پژوهشهای برتر با موضوع فرمانبرداری و نافرمانی مدنی، انتخابات از نگاه فقه، روششناسی تفسیر قرآن کریم، اقتصاد تعاونی از منظر اسلام، اصول روان درمانگری و مشاوره با رویکرد اسلامی، تجلی معانی و مفاهیم زیباشناختی در شهرسازی اسلامی، مکتب تأویلی و گفتمان وحی، مبانی و معیارهای جرح و تضعیف روایات نزد قدمای شیعه، تأثیر دیدگاههای فقهی بر قوانین کیفری و اثرپذیری الهیات فلسفی یهودی از فلسفه و کلام اسلامی در دوره میانه که توسط پژوهشگران برتر دینی در پنج سال گذشته به انجام رسیدهاند و با توجه به ویژگیهای نظریهپردازی و نوآوری و جنبههای کاربردی انتخاب شدهاند.
پیمان گفت: ارائه مباحث و یافتههای این پژوهشها در قالب کرسیهای آزاداندیشی دینی و نشستهای علمی و تخصصی به جامعه علمی کشور ارائه میشود و تلاش خواهیم کرد زمینههایی برای جلب حمایتهای لازم از چاپ و نشر آنها نیز فراهم گردد.
دبیر شورای دینپژوهان همچنین افزود: دبیرخانه دینپژوهان مباحث مطروحه را به صورت ادواری و موضوعی مورد تحقیق مجدد و تدوین و ویراستاری قرار داده و در قالب کتاب و نرمافزار و متون دیجیتالی در فضای وب قرار خواهد داد و فیلم این سلسله نشستها در اختیار شبکههای علمی ماهوارهای نیز قرار میگیرد.
دبیر شورای دینپژوهان به نشستهای علمی مناسبتی اشاره کرد و گفت: در طول سال علاوه بر این ده نشست، در مناسبتهای ویژه مذهبی و فرهنگی نیز نشستها و کرسیهای آزاداندیشی در دبیرخانه دینپژوهان برگزار میشود.
منبع: خبرگزاری مهر
|
دانشکده ها دانشکده شیعه شناسی |
خدمات فناوری اطلاعات سامانه جامع آموزش |
بیانیه رسالت دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید. |