جمعی از علما و ائمه جمعه و جماعات اهلسنت کشور با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب با ریاست دانشگاه دیدار کردند.
جمعی از علما و ائمه جمعه و جماعات اهلسنت کشور با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب با ریاست دانشگاه دیدار کردند.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی، حجتالاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب ریاست دانشگاه در سخنان خود ضمن خوشآمدگویی به میهمانان گفت: مسلمانان تنها در 54 کشور جهان دارای اکثریت هستند و در 130 کشور جهان میهمان هستند و تقریباً دو سوم مسلمانان در کشورهای با اکثریت غیرمسلمان زندگی میکنند، لذا باید ما به عنوان میهمان، میزبان خود را که پیرو دیگر ادیان هستند، بشناسیم.
وی با اشاره به سفر خود به میانمار برای شرکت در کنفرانس صلح گفت: دانشگاه ادیان از مرز شیعه و سنی گذشته است و شیعه و سنی را از یک خانواده میداند. دانشگاه ادیان و مذاهب به سراغ دیگر ادیان رفته است. باید پیروان دیگر ادیان را که صاحبخانه مسلمانان در بیشتر کشورهای جهان هستند، بشناسیم و با آنان وارد گفتوگو شویم.
ریاست دانشگاه در ادامه به معرفی فعالیتهای علمی و پژوهشی دانشگاه پرداخت.
در ادامه دیدار، میهمانان هر یک به نوبه خود ضمن ابراز خرسندی از وجود چنین دانشگاهی که بر ارتباط میان ادیان و مذاهب مختلف تأکید میکند، گزارش مختصری از وضعیت اهلسنت شهرهای محل سکونت خود ارائه کردند و سؤالات خود را در زمینه فعالیتهای دانشگاه مطرح کردند.
بازدید متناوب علمای اهلسنت از دانشگاه، فراهم نمودن زمینه تحصیل علما و طلاب اهلسنت در دانشگاه از پیشنهادهای میهمانان حاضر در جلسه بود.
علمای ترکمن فعال در استان گلستان و خراسان شمالی نیز خواستار جذب طلاب ترکمن از جمهوری ترکمنستان و فراهم نمودن زمینه تحصیل آنان در ایران و به خصوص دانشگاه ادیان و مذاهب شدند.
این جمع روز پنجشنبه هشتم بهمنماه 1394 در کنگره بینالمللی «خطر جریانهای تکفیری در دنیای امروز؛ مسئولیت علمای جهان اسلام» شرکت کرده بودند.
میهمانان که از استانهای مازندران، گلستان، خراسان شمالی و هرمزگان به شهر قم سفر کرده بودند، در پایان از کتابخانه تخصصی ادیان و مذاهب بازدید کردند.
در این دیدار که روز جمعه نهم بهمنماه 1394 صورت گرفت، حجتالاسلام والمسلمین خیرخواه مسئول مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور و حجتالاسلام والمسلمین رضایی مسئول دفتر امور اهلسنت استانهای خراسان نیز حضور داشتند.
مسئول مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور در خلال این دیدار به ارائه گزارش مختصری از فعالیتهای این مرکز پرداخت. مسئول دفتر امور اهلسنت استانهای خراسان نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای مرکز متبوعش از تغییر نگاه به فعالیتهای دینی جمهوری اسلامی ایران از سوی کشورهای آسیای میانه و به خصوص ترکمنستان خبر داد.
حجتالاسلام والمسلمین دکتر جعفرطیاری قائممقام ریاست دانشگاه، حجتالاسلام والمسلمین دکتر فرمانیان ریاست دانشکده مذاهب اسلامی، حجتالاسلام والمسلمین دکتر الهیمنش مدیرگروه دانشکده مذاهب اسلامی و حجتالاسلام والمسلمین غضبانی معاون ریاست دانشکده مذاهب اسلامی نیز از دیگر حاضران در این دیدار بودند.
|
دانشکده ها دانشکده شیعه شناسی |
خدمات فناوری اطلاعات سامانه جامع آموزش |
بیانیه رسالت دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید. |