سیزدهمین جلسه هیئت امناء دانشگاه ادیان و مذاهب روز پنجشنبه سیزدهم اسفندماه در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
سیزدهمین جلسه هیئت امناء دانشگاه ادیان و مذاهب روز پنجشنبه سیزدهم اسفندماه در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی، در این جلسه ابتدا حجت الاسلام والمسلمین نواب، ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب، از روند جاری در دانشگاه گزارشی ارائه داد و در ادامه، دکتر محمد جاودان معاون پژوهش و رئیس پژوهشکده ادیان و مذاهب، عملکرد دانشگاه را در حوزههای زیر به شرح توضیح داد: طرحهای پژوهشی برون سازمانی انجام شده و در حال انجام، کتب منتشر شده توسط انتشارات دانشگاه، کتب برگزیده و شایسته تقدیر در همایشهای مختلف، مجلات تخصصی دانشگاه، مراکز و مؤسساتی که تفاهمنامه همکاری با آنها منعقد شده و عملکرد کتابخانه تخصصی دانشگاه.
اعضای هیئت امنا پس از شنیدن این گزارش پیش از دستور، به بررسی و تبادل نظر پیرامون دستورات اصلی جلسه پرداختند که از اهمّ آنها میتوان به تعیین حسابرس رسمی و تصویب بودجه پیشنهادی دانشگاه برای سال مالی 95-1394، مجوز جذب دانشجو در دو رشته جدید در مقطع دکتری و دو رشته جدید در مقطع کارشناسیارشد و تصویب ظرفیت نهایی جذب دانشجو در دورههای مجازی در ترم دوم سال تحصیلی جاری اشاره کرد.
همچنین با توافق اعضای هیئت امنا، مقرر شد چهاردهمین جلسه عادی هیئت امنا در روز پنجشنبه 23 اردیبهشت ماه سال آینده برگزار شود.
یادآور میشود هماکنون آیت الله محسن اراکی دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن اختری دبیرکل مجمع جهانی اهلبیت(ع)، حجتالاسلام و المسلمین محمدعلی مهدویراد نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر سید محمدرضا حسینی نماینده استاندار قم، حجتالاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب اعضای حقوقی و آیت الله محمدعلی تسخیری، دکتر حمید حوالی شهریاری، دکتر سیدرضا مؤدب، دکتر محمدعلی شمالی و دکتر حوران اکبرزاده اعضای حقیقی هیئت امنای دانشگاه ادیان و مذاهب را تشکیل میدهند.
آیتالله محسن اراکی ریاست هیئت امنا، آیتالله محمدعلی تسخیری نایب رئیسی هیئت امنا و دکتر مصطفی جعفرطیاری (قائم مقام دانشگاه) دبیری هیئت امناء دانشگاه ادیان و مذاهب را بر عهده دارند.
|
دانشکده ها دانشکده شیعه شناسی |
خدمات فناوری اطلاعات سامانه جامع آموزش |
بیانیه رسالت دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید. |