به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی دانشگاه، رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) و هیئت همراه با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب با حجتالاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب ریاست دانشگاه دیدار و گفتوگو کردند.
هیئتی متشکل از دکتر سید ابوالحسن مخزن موسوی ریاست دانشگاه، دکتر رمضانی معاونت بینالملل، دکتر منصوری لاریجانی مدیرگروه عرفان اسلامی، حجتالاسلام والمسلمین سید صادق پیشنمازی معاونت آموزش دانشگاه بینالمللی اهلبیت(ع) با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب با حجتالاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب ریاست دانشگاه دیدار و گفتوگو کردند.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی، سید ابوالحسن نواب ریاست دانشگاه در این دیدار ضمن تأکید بر این که دانشگاه ادیان و مذاهب بزرگترین دانشگاه غیرانتفاعی کشور از نظر تعداد دانشجویان دکتری است، گفت: کتابخانه تخصصی دانشگاه نیز بزرگترین کتابخانه تخصصی ادیان در خاورمیانه است. دانشگاه ادیان و مذاهب دانشگاهی بینالمللی است و تا کنون 280 هیئت خارجی و سفرای 35 کشور از دانشگاه بازدید کردهاند.
ریاست دانشگاه آمادگی دانشگاه ادیان و مذاهب را برای تبادل دانشجو با دانشگاه اهلبیت(ع) اعلام کرد.
دکتر مخزن موسوی ریاست دانشگاه اهلبیت نیز گفت: حقوق خصوصی، حقوق جزا، جرمشناسی، عرفان اسلامی، اقتصاد اسلامی، روابط بینالملل و زبان و ادبیات فارسی از جمله رشتههای این دانشگاه است. رویکرد دانشگاه ما بینالمللی است و دارای یک نشریه سه زبانه هستیم. تولید محتوای علمی به زبانهای خارجی نیز از دیگر فعالیتهای دانشگاه است.
وی افزود: تدوین دایرهالمعارف اهلبیت(ع) هم از فعالیتهای مهمی است که آغاز کردهایم و اولین مجلد آن در سال جاری منتشر خواهد شد.
در پایان این دیدار تفاهمنامه همکاری بین دو دانشگاه به امضا رسید. این دیدار روز چهارشنبه 25 فروردینماه 1395 برگزار شد. میهمانان همچنین از کتابخانه تخصصی ادیان و مذاهب بازدید کردند.
قائممقام ریاست دانشگاه، رئیس دانشکده شیعهشناسی، مدیرکل امور بینالملل، مشاور ریاست دانشگاه در آموزش عالی و قائممقام معاونت آموزش دانشگاه ادیان و مذاهب نیز در این جلسه حضور داشتند.
گفتنی است دانشگاه اهلبیت(ع) وابسته به مجمع جهانی اهلبیت(ع) است و تنها از میان شیعیان غیرایرانی دانشجو جذب میکند.
|
دانشکده ها دانشکده شیعه شناسی |
خدمات فناوری اطلاعات سامانه جامع آموزش |
بیانیه رسالت دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید. |