دانشگاه ادیان و مذاهب
  ورود به سامانه
نام کاربری
 
وب سایت دانشگاه
سامانه جامع آموزش
سامانه آموزش مجازی
پست الکترونیک
کلمه عبور
AR EN FA
 
آخرین مطالب
حجت الاسلام والمسلمین براتی مطرح کرد؛
خانه کعبه می تواند به تفاهم ملل و صلح جهانی کمک کند
در گفت‌وگو با دکتر غفوری نژاد بررسی شد؛
بهره‌مندی از سیره امام باقر(ع) در تاریخ ادبیات فارسی
یادداشتی از دکتر شریعتمداری؛
در سایه سارِ آفتابِ دزفول
روزنامه ایران منتشر کرد؛
در حریم معبود
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تصریح کرد؛
حج می‌تواند الهام بخش وحدت و آزادی مسجد الاقصی باشد
مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزه‌های علمیه بیان کرد؛
حج باید کانون هدایت جوامع باشد
مدیرگروه مطالعات تمدنی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تشریح کرد؛
مناسک اسلامی باید امتداد اجتماعی پیدا کنند
امام‌جمعه اهل‌سنت قازان قایه مطرح کرد؛
اختلاف جایی در حج ندارد
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام به حجاج بیت الله الحرام،
غرب مستکبر در منطقه حساس ما و اخیراً در همه جهان روز‌به‌روز ضعیف‌تر شده است
آیت الله مبلغی تاکید کرد؛
مراسم حج؛ یک وحدت خدایی است

پیام شورای پاپی واتیکان به مناسبت عید سعید فطر

 
تاریخ انتشار: 1395/04/15    

پیام شورای پاپی واتیکان به مناسبت عید سعید فطر

شورای پاپی برای گفتمان بین‌الادیانی واتیکان به مناسبت عید سعید فطر پیامی صادر کرد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی دانشگاه، متن این پیام به شرح زیر است:

برادران و خواهران عزیز مسلمان

  1. برگزاری ماه رمضان و عید فطر از رویدادهای مهم دینی برای کلیه مسلمانان می‌باشد که بر روزه، دعا و احسام متمرکز شده است. این امر مورد پسند مسیحیان، دوستان و آشنایان شما نیز واقع می‌شود. بنده از طرف شورای پاپی برای گفتمان بین‌الادیانی و مسیحیان جهان، بهترین آرزوهای خود را برای روزه‌ای پربار و احسانی دائمی ابراز داشته و عید شادی را برای‌تان آرزومندم.

بر اساس سنتی که برای من عزیز است، قصد دارم تا به این مناسبت تأملاتی را در رابطه با روحیه‌ای استوار بر تحکیم روابط روحانی که ما را به یکدیگر می‌پیوندند، ابراز دارم.

  1. رحمت موضوعی مهم برای مسلمانان و مسیحیان است. هم در مسیحیت و هم در اسلام، همگی می دانیم که ایمان بر خدای رحیم قرار دارد که رحمت و هم‌دردی خود را نسبت به مخلوقات اظهار می‌کند، خصوصاً نسبت به خانواده انسانی. او ما را بر مبنای محبت عظیمی که داود خلق نموده است. خدا رحمت خود را از طریق توجهی که نسبت به هریک از ما دارد، ابراز کرده و ما را از عطایایش مملو می‌کند، عطایایی که برای زندگی روزانه به آنان محتاجیم: خوراک، مسکن، امنیت. رحمت خداوند به روشی کاملاً خاص از خلال بخشش خطاهای‌مان متجلی می‌گردد. باید گفت که او می‌بخشد (الغفیر) و بسیار می‌بخشد (الغفور).
  2. به جهت اهمیت موضوع رحمت، حضرت پاپ فرانسیس امسال را سال «یوبیل رحمت» نامید که از 8 دسامبر 2015 شروع شده و 20 نوامبر 2016 به پایان می‌رسد. در این باره حضرت پاپ این‌چنین می‌گوید: «این است انگیزه یوبیل: اینک زمان رحمت است. زمان مطلوبی برای التیام زخم‌ها، برای فراموش نکردن آنانی که انتظار دیدن و لمس کردن نشانه‌های عینی از نزدیکی خدا را دارند، برای عطا کردن بخشش و آشتی به همه.» (موعظه 11 آوریل 2015).

زیارت شما (حج) از مکان‌های مقدس به ویژه مکه و مدینه مطمئناً فرصتی ممتاز بر ای تجربه رحمت خدا است. در همین راستا، از میان آرزوهای خطاب شده به زائران مسلمان می‌توان این مورد را یافت که در آن آمده است: «برای شما زیارتی پربرکت آرزومندم، تلاش‌های ستودنی و بخشش گناهان‌تان.» انجام زیارت برای بخشش گناهان توسط خدای رحیم، برای زندگان و مردگان عملی بسیار نیکو در میان مؤمنان است.

  1. ما مسیحیان و مسلمانان فراخوانده شده‌ایم تا به بهترین وجهی خدا را تقلید کنیم. او که رحیم است، از ما می‌خواهد تا رحیم و هم‌درد نسبت به دیگران باشیم به خصوص نسبت به آنانی که با احتیاجات مختلف مواجه شده‌اند. هم‌چنین ما را فرامی‌خواند تا یکدیگر را ببخشیم.

با نگاهی بر انسانیت کنونی، متوجه اندوه بسیاری از افرادی می‌شویم که قربانی زد و خوردها و خشونت می‌باشند ـ در این‌جا خصوصاً به فکر سالمندان، کودکان، زنان و آنانی که در دام معامله‌گران انسان‌ها قرار می‌گیرند،‌ هستیم ـ ؛ هم‌چنین به یاد افراد بسیاری هستیم که از فقر، بیماری، وابستگی، حوادث طبیعی و بیکاری رنج می‌برند.

  1. ما نمی‌توانیم چشمان‌مان را بر این حقایق ببندیم و یا نگاه‌مان را از این رنج‌ها برگردانیم. این موضوع صحت دارد که در اغلب اوقات اوضاع بسیار پیچیده بوده و ماورای توانایی‌های ما است. بنا بر این این امر حیاتی است که همگی به کمک آنانی بشتابیم که در احتیاج به سر می‌برند و آن هم بدون در نظر گرفتن تعلقات قومی و دینی. این موضوع منشأ امید بزرگی است که مسلمانان و مسیحیان دوشادوش هم برای محتاجان کار کنند. به این ترتیب همه ما از فرمان بسیار مهمی در دین خود اطاعت می‌کنیم. این امر سبب می‌شود تا رحمت خدا را آشکار ساخته و از نظر فردی و اجتماعی، گواهی راسخی بر باورهای‌مان دهیم. باشد که خدای پرتوان و رحیم ما را یاری سازد تا همیشه در راه نیکی و هم‌دردی گام برداریم.
  2. بهترین آرزو و دعاهای‌مان را همراه با آرزوها و دعاهایی که پاپ فرانسیس برای شما دارد، پیوند داده و برای شما و آنانی که عزیزان‌تان هستند، وفور برکات را در طی ماه رمضان و شادی‌ای پایدار در عید فطر آرزومندیم. عید بر همگی شما مبارک.

 

واتیکان 10 ژوئن 2016

کاردینال ژان لوئی توران (رئیس)

میگل آنخل ایوسو گویسوت (دبیر)


برچسب ها : شورای پاپی واتیکان, عید سعید فطر

نظرات
نام *
پست الکترونیک *
متن *

دانشگاه ادیان و مذاهب


نشانی: ایران - قم - پردیسان
تلفن: 32802610 25 98+
فکس: 32802627 25 98+
کد پستی: 3749113357
صندوق پستی: 37185 - 178
پست الکترونیکی: info@urd.ac.ir
سامانه پیامکی: 3000135789

دانشکده ها

دانشکده شیعه شناسی
دانشکده ادیان
دانشکده مذاهب
دانشکده فلسفه
دانشکده زن و خانواده
دانشکده عرفان
دانشکده رسانه و ارتباطات
دانشکده دین و هنر
دانشکده علوم و معارف قرآن
دانشکده حقوق
دانشکده زبان و فرهنگ ملل
دانشکده مطالعات ملل
دانشکده تاریخ
واحد مشهد

خدمات فناوری اطلاعات

سامانه جامع آموزش
سامانه آموزش مجازی
سامانه پذیرش دانشجو
سامانه اتوماسیون اداری
پست الکترونیک
جستجو در کتابخانه
کتابخانه دیجیتال

بیانیه رسالت

دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید.