نویسنده: درک ولش
کتاب جدید آقای رابرت پی. جونز با عنوان «پایان عمر امریکای سفیدپوست مسیحی» در رابطه با نتایج حیرتانگیز انتخابات مقدماتی حزب جمهوریخواه حرفی برای زدن دارد.
جونز، مدیر عامل «مؤسسۀ پژوهش ادیان عمومی» اظهار میدارد: «دورنمای مذهبی امریکا در حال نوسازی است، بهویژه با توجه به کاهش اکثریت سفیدپوستان پروتستان و افزایش تعداد افراد بیدین. این تغییر و تحولات مذهبی سریع و پرماجرا بودهاند و عمدتاً ظرف چهار دهۀ اخیر رخ دادهاند. بسیاری از امریکاییهای سفیدپوست متوجه این تغییرات شدهاند، و رسانهها نیز تا حدودی آمار جمعیتشناختی این جریان را پوشش دادهاند.
به طور قطع، انتخابات ریاستجمهوری امریکا در سال 2016 اسباب بحث و گفتگوهای بسیاری شده است. در روزهای نخستِ انتخابات مقدماتی حزب جمهوریخواه، کارشناسان و تحلیلگران حوزۀ سیاسی تصور نمیکردند که از این حزب، دونالد ترامپ نامزد ریاستجمهوری شود. اما ترامپ نه تنها «نامزدیِ حزب» را به چنگ آورد، بلکه تد کروز را نیز شکست داد. حال آن که کروز فرزند یک کشیش واعظ بود و در جمعیت حزب جمهوریخواه که غالباً سفیدپوست و پیرو پروتستان انجیلی هستند، به دانش آیات کتاب مقدس مسلح بود.
به نظر میرسد کتاب جدید آقای رابرت پی. جونز (Robert P. Jones) با عنوان «پایان عمر امریکای سفیدپوست مسیحی» (The End of White Christian America) در رابطه با نتایج حیرتانگیز انتخابات مقدماتی حزب جمهوریخواه حرفی برای زدن دارد. جونز، مدیر عامل «مؤسسه پژوهش ادیان عمومی» (Public Religion Research Institute-PRRI) اظهار میدارد: «دورنمای مذهبی امریکا در حال نوسازی است، بهویژه با توجه به کاهش اکثریت سفیدپوستان پروتستان و افزایش تعداد افراد بیدین. این تغییر و تحولات مذهبی سریع و پرماجرا بودهاند و عمدتاً ظرف چهار دهه اخیر رخ دادهاند. بسیاری از امریکاییهای سفیدپوست متوجه این تغییرات شدهاند، و رسانهها نیز تا حدودی آمار جمعیتشناختی این جریان را پوشش دادهاند. با این که مسلماً تحولات نژادی در کشور موجبات نگرانی بسیاری از سفیدپوستان امریکا را فراهم آورده است، اما این نابودی امریکای سفیدپوست مسیحی است که منجر به واکنشهای شدید و گاه فاجعهآمیز آنها شده است.»
منبع: دین آنلاین
|
دانشکده ها دانشکده شیعه شناسی |
خدمات فناوری اطلاعات سامانه جامع آموزش |
بیانیه رسالت دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید. |