تاکنون بالغ بر ۱۱ هزار نفر در درس جریانشناسی سلفی در مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان ثبتنام کردهاند. این درس با ارائه حجتالاسلام والمسلمین دکتر مهدی فرمانیان رئیس دانشکده مذاهب اسلامی دانشگاه ادیان و مذاهب تدوین شده است.
مرتضی فاضلی گفت: یکی از جریانهایی که در سالهای اخیر نقش بسزایی در سیاستهای منطقهای ایفا کرده و هر روز بر دامنه گسترش نفوذ آن در منطقه افزوده میشود، جریان تکفیری با اندیشههای «سلفی» است.
وی ادامه داد: نگاهی به حوادثی که در چند سال اخیر در منطقه جنوب غرب آسیا در حال رخ دادن است، اهمیت شناخت این جریان را بیش از پیش نموده است.
مدیر آموزش فرهنگی ـ سیاسی نهاد رهبری در دانشگاهها با اشاره به نیاز جامعه بهویژه دانشگاهیان به شناخت مسائل مرتبط با جهان اسلام افزود: امروزه بسیاری از مناطق اسلامی درگیر مناقشات و جنگهای جریان تکفیری علیه مسلمانان هستند و جهان اسلام ضربات بسیاری از این جریان خورده است، بنابراین شناخت بنیان اندیشههای جریان تکفیری و آشنایی با تاریخچه شکلگیری آن برای همه فعالان فرهنگی، سیاسی و قشر فرهیخته دانشجو ضرورت دارد.
وی همچنین در خصوص محتوای این درس گفت: آشنایی با تاریخ تفکر سلفیگری، آشنایی با محمد بن عبدالوهاب، آشنایی با مکتب دیوبندیه و آشنایی با جریان سلفی تقریبی اخوانالمسلمین و جریان سلفی جهادی القاعده از دیگر فصلهای این درس هستند.
فاضلی افزود: مخاطبان از این درس استقبال چشمگیری داشتهاند، بهطوری که تاکنون بالغ بر ۱۱ هزار نفر در این درس ثبتنام کردهاند.
وی گفت: این درس با ارائه حجتالاسلام والمسلمین دکتر مهدی فرمانیان رئیس دانشکده مذاهب اسلامی دانشگاه ادیان و مذاهب و از اساتید برجسته این عرصه تهیه و تدوین شده است.
گفتنی است مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان با عضویت بالغ بر ۳۰۰ هزار نفر از دانشجویان و اساتید دانشگاه در حال حاضر یکی از بزرگترین سامانههای آموزش مجازی کشور است که در موضوعات مختلف دینی و معرفتی، فرهنگی ـ سیاسی و مهارتهای عمومی به ارائه آموزشهای متنوع در قالب مجازی میپردازد.
علاقهمندان به منظور کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام در این درس میتوانند به آدرس ec.nahad.ir مراجعه کنند.
منبع: مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان
|
دانشکده ها دانشکده شیعه شناسی |
خدمات فناوری اطلاعات سامانه جامع آموزش |
بیانیه رسالت دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید. |