امام جمعه اهلسنت ارومیه گفت: اعتقاد به آمدن یک منجی که بشریت را نجات خواهد داد، میتواند عاملی برای وحدت تمام ادیان باشد.
ملا عبدالقادر بیضاوی در اولین جلسه هماندیشی فرق و مذاهب در دفتر نماینده ولیفقیه در آذربایجانغربی در ارومیه، اظهار داشت: اهلسنت بر این باور هستند که منجی عالم بشریت فردی از نسل پیامبر اسلام(ص) و حضرت فاطمه(س) به نام محمد مهدی است که همراه با حضرت مسیح(ع) ظهور خواهد کرد و حتی مسیح (ع) نیز پشت سر ایشان نماز خواهند خواند.
امام جمعه اهلسنت ارومیه ادامه داد: در این میان پیامبران برای تعدیل و هماهنگسازی تکامل مادی و معنوی آمده و سعی کردند انسان را به مسیری هدایت کنند که در کنار رسیدن به تکامل مادی به رشد معنوی نیز برسند.
خاتمی ادامه داد: با وجود تأثیرگذاری پیامبران در ایجاد تعادل برخی عوامل از جمله تعصب مانع ایجاد تعادل معنوی و مادی شد بنابراین باید دنبال روزی باشیم که تکامل مادی همراه با تعادل معنوی و اسلامی باشد و آن روز تنها با ظهور منجی بشریت محقق خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه اهل تسنن به مهدویت اعتقاد دارند، تصریح کرد: بسیاری از علمای اهل تسنن بر این باور هستند که حتی اگر یک حدیث در مورد مهدویت در تسنن وجود داشته باشد، باید به مهدویت اعتقاد داشت.
همچنین توماس میرم اسقف اعظم خلیفهگری آشوری کلدانی کاتولیک ارومیه در این جلسه اظهار داشت: تمام ادیان الهی مانند یهودیت، مسیحیت و اسلام هریک منتظر آمدن یک منجی هستند.
وی افزود: یهودیان بنا به باور خود منتظر ظهور مسیح موعود(ع) هستند تا با کمک او تمام یهودیان دنیا در یک جا جمع شده و یک حکومت جهانی به پایتختی قدس و اورشلیم تشکیل دهند و مسیحیان نیز منتظر آمدن دوباره عیسی مسیح(ع) بوده و مسلمانان به ویژه شیعیان نیز منتظر ظهور امام زمان(عج) هستند.
اسقف میرم با اشاره به آیاتی از انجیل ادامه داد: حکوت مسیح(ع) یک حکومت جهانی و از نوع آسمانی خواهد بود و حکومت ایشان برابر با برپایی قیامت و زنده شدن مردگان و درواقع همان محشر است.
وی با اشاره به اینکه حضرت عیسی (ع) به تمام دنیا حکومت خواهد کرد، تصریح کرد: زمانی که مسیح(ع) ظهور کند، همه در برابر او بر اساس اعمال و ایمان خویش داوری و محاکمه خواهند شد.
منبع: خبرگزاری فارس
|
دانشکده ها دانشکده شیعه شناسی |
خدمات فناوری اطلاعات سامانه جامع آموزش |
بیانیه رسالت دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید. |