اولین شماره دو فصلنامه «پژوهشنامه مطالعات تطبیقی مذاهب فقهی» وابسته به دانشکده مذاهب اسلامی دانشگاه ادیان و مذاهب منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب اولین شماره دو فصلنامه «پژوهشنامه مطالعات تطبیقی مذاهب فقهی» وابسته به دانشکده مذاهب اسلامی دانشگاه ادیان و مذاهب منتشر شد.
این شماره از مجله مذاهب فقهی، شش مقاله را در مطالعات تطبیقی مذاهب فقهی به خوانندگان خود ارائه کرده است.
نخستین مقاله در این شماره با عنوان «بررسی و نقد حد قذف در دادههای الکترونیکی از دیدگاه مذاهب خمسه» به نگارش حسین جاور و مریم خادمی است.
«قتل زوجه و اجنبی در فراش از دیدگاه امامیه و شافعیه» دیگر مقالهای است که محمدعلی خادمی کوشا و مهدی نوروزی آن را به نگارش درآورده و در این نشریه به چاپ رساندهاند.
همچنین «بررسی تطبیقی حقوق اقلیتها در انجامدادن اعمال و مراسم آیینی از دیدگاه مذاهب فقهی» به قلم سید محسن فتاحی و میثم جوادنیا در این نشریه به چاپ رسیده است.
مقاله «مطالعه تطبیقی تدخین در فقه امامیه و اباضیه: بررسی دیدگاه آیتالله مکارم شیرازی و علامه احمد بن حمد خلیلی» دیگر نوشتهای است که رضا اسفندیاری (اسلامی) و ابراهیم قاسمی، مؤلفان آن هستند.
نویسنده مقاله بعدی مهدی درگاهی است که «واکاوی فقهی زیارت قبور غیرمسلمانان از منظر مذاهب اسلامی» نام دارد.
اما آخرین مقاله این شماره نشریه دانشگاه ادیان و مذاهب با عنوان «بررسی نظام ارث از دیدگاه فقهای مذاهب اسلامی» است که اثر مولوی علی احمد سلامی (نذیر احمد) و کاظم مسعودی کبودان است.
گفتنی است حجتالاسلاموالمسلمین سید ابوالحسن نواب مدیرمسئول و حجتالاسلاموالمسلمین دکتر رضا اسفندیاری (اسلامی) سردبیر «پژوهشنامه مطالعات تطبیقی مذاهب فقهی» هستند.
|
دانشکده ها دانشکده شیعه شناسی |
خدمات فناوری اطلاعات سامانه جامع آموزش |
بیانیه رسالت دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید. |