همکاری میان دانشکده فلسفه دانشگاه ادیان و مذاهب و پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی وابسته به پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با دیدار مسئولین و اعضای هیئتعلمی دو طرف یک گام دیگر به عملی شدن نزدیکتر شد.
به گزارش روبط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، همکاری میان دانشکده فلسفه این دانشگاه و پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی وابسته به پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با دیدار مسئولین و اعضای هیئتعلمی دو طرف یک گام دیگر به عملی شدن نزدیکتر شد.
در دیداری که روز سهشنبه 8 اسفند 96 در پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی وابسته به پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد، مسئولین و اعضای هیئتعلمی دانشکده فلسفه دانشگاه ادیان و مذاهب با مدیران و اساتید این پژوهشکده درباره همکاریهای علمی، آموزشی و پژوهشی دوجانبه به گفتگو نشستند.
در این جلسه حجتالاسلاموالمسلمین دکتر ابراهیم علی پور رئیس پژوهشکده فلسفه و کلام اسلامی ضمن خوش آمدگویی به مدیر و اعضای هیئتعلمی دانشکده فلسفه دانشگاه ادیان و مذاهب برنامههای گذشته و حال و آینده پژوهشکده را معرفی کرده و افزود: همکاری میان مؤسسات علمی موجبات همافزایی، استفاده بهینه از فرصتها، امکانات و ظرفیتهای موجود را فراهم میآورد.
وی ادامه داد: تفاهمنامهٔ موجود میان دانشگاه و پژوهشگاه با این جلسه وارد فاز اجرایی میشود و چهارچوب همکاریها مشخصتر خواهد شد.
در این حجتالاسلاموالمسلمین دکتر حمیدرضا شریعتمداری رئیس دانشکده فلسفه دانشگاه ادیان و مذاهب نیز با اشاره به اهمیت ارتباط دو مرکز از ظرفیتهای همکاری دو طرف گفت و بر ضرورت عملیتر شدن آنها تأکید کرد.
وی همچنین با مروری به گروههای علمی دانشکده فلسفه بهرغم نوپا بودن آن از عزم مدیران جوان این گروههای علمی بر انجام پژوهشهای آکادمیک و بهروز گفت.
در ادامه این دیدار مدیران گروههای پژوهشکده فلسفه و کلام گزارشی از طرحهای گذشته خود و برنامههای آتی گروه ارائه کردند و موارد مطلوب همکاری در هر بخش را پیشنهاد کردند.
اعضای هیئتعلمی دانشکده فلسفه دانشگاه ادیان و مذاهب نیز به بیان دغدغههای خود برای غنا بخشی به همکاریهای دوجانبه پرداختند.
|
دانشکده ها دانشکده شیعه شناسی |
خدمات فناوری اطلاعات سامانه جامع آموزش |
بیانیه رسالت دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید. |