دانشگاه ادیان و مذاهب
  ورود به سامانه
نام کاربری
 
وب سایت دانشگاه
سامانه جامع آموزش
سامانه آموزش مجازی
پست الکترونیک
کلمه عبور
AR EN FA
 
آخرین مطالب
حجت الاسلام والمسلمین براتی مطرح کرد؛
خانه کعبه می تواند به تفاهم ملل و صلح جهانی کمک کند
در گفت‌وگو با دکتر غفوری نژاد بررسی شد؛
بهره‌مندی از سیره امام باقر(ع) در تاریخ ادبیات فارسی
یادداشتی از دکتر شریعتمداری؛
در سایه سارِ آفتابِ دزفول
روزنامه ایران منتشر کرد؛
در حریم معبود
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تصریح کرد؛
حج می‌تواند الهام بخش وحدت و آزادی مسجد الاقصی باشد
مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزه‌های علمیه بیان کرد؛
حج باید کانون هدایت جوامع باشد
مدیرگروه مطالعات تمدنی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تشریح کرد؛
مناسک اسلامی باید امتداد اجتماعی پیدا کنند
امام‌جمعه اهل‌سنت قازان قایه مطرح کرد؛
اختلاف جایی در حج ندارد
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام به حجاج بیت الله الحرام،
غرب مستکبر در منطقه حساس ما و اخیراً در همه جهان روز‌به‌روز ضعیف‌تر شده است
آیت الله مبلغی تاکید کرد؛
مراسم حج؛ یک وحدت خدایی است

یازدهمین کنگره جهانی زرتشتیان در استرالیا برگزار شد

 
تاریخ انتشار: 1397/03/13    

یازدهمین کنگره جهانی زرتشتیان در استرالیا برگزار شد

یازدهمین کنگره جهانی زرتشتیان 11 خردادماه با حضور نمایندگان زرتشتیان با برگزاری آیین جنش‌خوانی توسط موبدان آغاز به کار کرد و تا سه روز ادامه یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این کنگره که در شهر پرث استرالیا برگزار می‌شود، نمایندگانی از زرتشتیان از 14 کشور از جمله ایران، هنگ‌کنگ، هندوستان، عراق، نیوزلند، پاکستان، لهستان، سنگاپور، امارات متحده عربی، انگلستان و آمریکا در کنگره حضور دارند.

دکتر اسفندیار اختیاری، نماینده ایرانیان زرتشتی که حامل پیام ریاست‌جمهوری و رئیس مجلس شورای اسلامی کشورمان است، از شرکت کنندگان این کنگره جهانی است.

این کنگره به مدت سه روز برگزار شد و شرکت‌کنندگان زرتشتی به ایراد سخنرانی در موضوعات مختلف از جمله «کارآفرینی»، پنل دینی با عنوان «دین زرتشتی در قرن ۲۱»، «جمعیت زرتشتیان جهان» و غیره پرداختند.

حسن روحانی رئیس‌جمهور کشورمان در پیامی به این کنگره گفت: جهان امروز بیش از گذشته نیازمند آموزه‌های اخلاقی از جمله آموزه‌های زرتشت است. «گفتار نیک»، «کردارنیک» و «پندارنیک»، آموزه‌ای است که امروزه جهان باید به آن توجه کند. این آموزه اشاره دارد که رفتار و کردار ما متأثر از پندار ما است و اول باید تفکر و پندار خویش را اصلاح کنیم زیرا فقط با پندارنیک است که می‌توان گفتار و کردار نیک داشت.

در این پیام هم‌چنین آمده است: زرتشت که پیام‌آور پاکی و راستی است، همواره تأکید دارد که باید از پلیدی‌ها و ناپاکی‌ها اجتناب کنیم تا زندگی ما سرشار از خیر و نیکی شود. این آموزه در سراسر تاریخ این سرزمین مورد توجه و تأکید بوده است. به نوعی بنیان و ذات اندیشه و فلسفه ایرانی را فراهم آورده است و همین فلسفه است که بعداً در دیدگاه اندیشمندان مختلف، از سهروردی و بوعلی سینا گرفته تا حافظ و مولانا متجلی شده است. در نتیجه فرهنگ ایرانی با آموزه‌ها و تفکر زرتشتی عجین شده و آیین فتوت و جوانمردی و پاک‌دلی، از جمله خصوصیات بارز همه ایرانیان از هر قوم و نژادی گشته است. ما باید قدردان این ریشه‌های مشترک باشیم که همه ما را با یکدیگر پیوند می‌بخشد و کردار و رفتار ما را شکل می‌دهد.

محمدجواد لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در پیام خود به این کنگره گفت: برگزاری یازدهمین کنگره جهانی زرتشتیان فرصت مغتنم و شایسته‌ای در جهت تبیین و بازخوانی آرمان‌های این دین توحیدی یعنی اندیشه نیک، گفتار نیک و کردارنیک به شناخت و معرفت درباره این اصول مترقی حیات بشر و حس کمال‌جویی و معنویت است.

رئیس مجلس شورای اسلامی در بخشی از این پیام تصریح کرده است: ایرانیان یکتاپرست از دیرباز با آزاداندیشی، عقلانیت و با وجدانی پاک به دنبال حق و آرمان‌های نیک بوده‌اند و در گسترش آن به درستی کوشیده‌اند. گفت‌وگوی پیروان ادیان الهی با نگاه انسانی و آموزه‌های برآمده از دین در شناخت معرفت و گسترش آرامش و اخلاق همواره شایسته تقدیر است.


برچسب ها : کنگره جهانی زرتشتیان

نظرات
نام *
پست الکترونیک *
متن *

دانشگاه ادیان و مذاهب


نشانی: ایران - قم - پردیسان
تلفن: 32802610 25 98+
فکس: 32802627 25 98+
کد پستی: 3749113357
صندوق پستی: 37185 - 178
پست الکترونیکی: info@urd.ac.ir
سامانه پیامکی: 3000135789

دانشکده ها

دانشکده شیعه شناسی
دانشکده ادیان
دانشکده مذاهب
دانشکده فلسفه
دانشکده زن و خانواده
دانشکده عرفان
دانشکده رسانه و ارتباطات
دانشکده دین و هنر
دانشکده علوم و معارف قرآن
دانشکده حقوق
دانشکده زبان و فرهنگ ملل
دانشکده مطالعات ملل
دانشکده تاریخ
واحد مشهد

خدمات فناوری اطلاعات

سامانه جامع آموزش
سامانه آموزش مجازی
سامانه پذیرش دانشجو
سامانه اتوماسیون اداری
پست الکترونیک
جستجو در کتابخانه
کتابخانه دیجیتال

بیانیه رسالت

دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید.