معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهوری، روز چهارشنبه پانزدهم اسفندماه 1397 در حاشیه آیین افتتاحیه نخستین دوره بینالمللی «مطالعات زنان در اسلام و ایران» در دانشگاه ادیان و مذاهب، در یک مصاحبه کوتاه شرکت کرد.
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهوری، روز چهارشنبه پانزدهم اسفندماه 1397 در حاشیه آیین افتتاحیه نخستین دوره بینالمللی «مطالعات زنان در اسلام و ایران» در دانشگاه ادیان و مذاهب، در یک مصاحبه کوتاه شرکت کرد. وی در ایران مصاحبه جمهوری اسلامی را الگویی موفق برای نقشآفرینی بانوان در عرصههای اجتماعی با حفظ ارزشهای دینی و اخلاقی در جهان دانست.
دکتر معصومه ابتکار در پاسخ به سؤالی درباره جایگاه بانوان در جمهوری اسلامی گفت: بانوان در جمهوری اسلامی ضمن حفظ ارزشهای دینی، در عرصههای مختلف اجتماعی گامهای مهمی برداشته و موفقیتهای بسیار زیاد به دست آوردهاند.
وی اضافه کرد: دستاوردها، مبانی نظری و سیاستهای اتخاذ شده جمهوری اسلامی پیرامون نقشآفرینی بانوان در جامعه، در عین حفظ ارزشهای اخلاقی و دینی باید در عرصههای بینالمللی تبیین شود.
وی اقدامات دانشگاه ادیان و مذاهب قم پیرامون بسترسازی برای گفتوگو میان ادیان مختلف را قابل تقدیر دانست و گفت: گفتمان زنان، چالشها و مسائلی که در دوران کنونی وجود دارند، از موضوعات مهم و مبتلابه تمام جوامع بشری است که باید در این زمینه مطالعات بیشتری صورت گیرد.
ابتکار، با اشاره به تدوین پایاننامههای مختلف پیرامون بانوان توسط دانشجویان فوقلیسانس و دکترا در کشور گفت: پایاننامههای دانشگاهی پیرامون بانوان، نیازمند جهتگیری کاربردی هستند تا بر اساس نیازها و مسائل مبتلابه کشور انجام شود تا این پایاننامهها تبدیل به سیاست و راهکار شوند.
وی با بیان اینکه بسیاری از دستاوردهای کشور قابل اجرا در کشورهای مسلمان است، اظهار داشت: دستاوردها و تجربههای جمهوری اسلامی در حوزه زنان قابل استفاده در عرصههای بینالمللی و بهویژه کشورهای اسلامی است که باید به این مسئله توجه جدیتری شود.
ابتکار، یکی از ابعاد در حال پیشرفت در جمهوری اسلای را حوزه زنان و بانوان دانست و تأکید کرد: زنان در عرصههای مختلف آموزشی، بهداشتی، آموزش عالی، ورزش و مشارکتهای سیاسی و اجتماعی در کشور حضور پررنگ دارند.
معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور با بیان اینکه به جز مشارکت اقتصادی در تمام شاخصها، حضور و مشارکت بانوان پس از انقلاب اسلامی روندی افزایشی داشته است، افزود: پیشرفتها به معنای نبود چالش و برآورده شدن تمام خواستههای جوانان در این زمینه نیست و باید تلاش شود تا موانع و مشکلات کنونی با سیاستگذاری صحیح و مشارکت بانوان برطرف شود.
|
دانشکده ها دانشکده شیعه شناسی |
خدمات فناوری اطلاعات سامانه جامع آموزش |
بیانیه رسالت دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید. |