رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب تصریح کرد: تقویت معنویت در حوزه باید منجر به تقویت بُعد انقلابی گری شود.
حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه»،با اشاره به دیدار اخیر طلاب و فضلای حوزه با مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر این که حوزویان با افزایش معرفت جامعه، گفتمان های انقلابی را تقویت کند، اظهار داشت: اگر ما تاریخ اسلام و به خصوص تشیع را با دقت بررسی کنیم ، به خوبی متوجه می شویم که معنویت و علمیت در کنار مجاهدت حوزویان و علما و بزرگان وجود داشته و این ها با هم تلفیق شده و گره خورده اند.
وی افزود: به خصوص در شرایط کنونی ما باید به درستی این مساله را جا بیندازیم که میان عرفان و معنویت و علم با روحیه انقلابی و جهاد در راه خدا هیچ منافاتی نیست ، بلکه هر یک دیگری را تایید می کند.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب همچنین گفت: از این منظر ، روحیه و تفکر انقلابی یعنی تلاش برای از غیرخدا آزاد بودن و لذا تقویت معنویت باید به تقویت انقلابی گری در حوزه و نیز در سطح جامعه بینجامد.
وی بیان داشت: امروز به لطف الهی آحاد حوزویان و بزرگان و علما ما دارای تفکر و روحیه انقلابی و مبارزه با دشمن مستکبر هستند و این وضعیت و رویکرد همواره باید تقویت شود.
|
دانشکده ها دانشکده شیعه شناسی |
خدمات فناوری اطلاعات سامانه جامع آموزش |
بیانیه رسالت دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید. |