دانشگاه ادیان و مذاهب
  ورود به سامانه
نام کاربری
 
وب سایت دانشگاه
سامانه جامع آموزش
سامانه آموزش مجازی
پست الکترونیک
کلمه عبور
AR EN FA
 
آخرین مطالب
حجت الاسلام والمسلمین براتی مطرح کرد؛
خانه کعبه می تواند به تفاهم ملل و صلح جهانی کمک کند
در گفت‌وگو با دکتر غفوری نژاد بررسی شد؛
بهره‌مندی از سیره امام باقر(ع) در تاریخ ادبیات فارسی
یادداشتی از دکتر شریعتمداری؛
در سایه سارِ آفتابِ دزفول
روزنامه ایران منتشر کرد؛
در حریم معبود
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تصریح کرد؛
حج می‌تواند الهام بخش وحدت و آزادی مسجد الاقصی باشد
مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزه‌های علمیه بیان کرد؛
حج باید کانون هدایت جوامع باشد
مدیرگروه مطالعات تمدنی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تشریح کرد؛
مناسک اسلامی باید امتداد اجتماعی پیدا کنند
امام‌جمعه اهل‌سنت قازان قایه مطرح کرد؛
اختلاف جایی در حج ندارد
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام به حجاج بیت الله الحرام،
غرب مستکبر در منطقه حساس ما و اخیراً در همه جهان روز‌به‌روز ضعیف‌تر شده است
آیت الله مبلغی تاکید کرد؛
مراسم حج؛ یک وحدت خدایی است

آمادگی دانشگاه ادیان و مذاهب برای پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد

 
تاریخ انتشار: 1398/04/18    

آمادگی دانشگاه ادیان و مذاهب برای پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد

این دانشگاه با فعالیت 46 رشته در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به دو صورت حضوری و غیرحضوری دانشجو می‌پذیرد.

رئیس مرکز آموزش‌های الکترونیک و آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: این دانشگاه در 46 رشته در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به دو صورت حضوری و غیرحضوری، دانشجو می پذیرد.

 

تاریخچه مختصر دانشگاه ادیان و مذاهب

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر یوسف غضبانی با حضور در دفتر خبرگزاری ایسنا منطقه قم عنوان کرد: هسته اصلی دانشگاه ادیان و مذاهب در سال 73 شکل گرفت و کتب مختلف در حوزه ادیان و مذاهب از مناطق مختلف جهان توسط متخصصان جمع آوری شد و اولین کتابخانه تخصصی مطالعات ادیان و مذاهب شکل گرفت.

وی افزود: در سال 75 با جذب دانش‌پذیر، مطالعات در زمینه شناخت ادیان و مذاهب مطرح در جهان در گروه‌های علمی متعدد با هدف شناخت ادیان مختلف آغاز شد و در این رابطه مقالات و کتاب‌هایی ترجمه و تألیف شد. پس از 9 سال کار مطالعاتی و پژوهشی و پرورش هسته اولیه علمی، مؤسسه آموزش عالی ادیان و مذاهب در سال 84 با 4 رشته شکل گرفت؛ سرانجام در طول چند سال با اضافه شدن رشته‌های جدید، سه دانشکده شکل گرفت و این مؤسسه به دانشگاه ادیان و مذاهب ارتقا یافت.

 

دوره های دکتری تخصصی

رئیس مرکز آموزش‌های الکترونیک و آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب بیان کرد: کیفیت بالای آموزشی در این دانشگاه سبب شد تا در سال 90، این دانشگاه مجوز آموزش در مقطع دکتری را نیز دریافت کند و هم‌اکنون در 15 رشته در مقطع دکتری فعال است. فلسفه و کلام اسلامی، عرفان اسلامی و اندیشه‌های امام خمینی(ره)، تصوف و عرفان اسلامی، ادیان غیرابراهیمی گرایش ادیان ایرانی، مطالعات تطبیقی ادیان گرایش الهیات مسیحی، تاریخ تشیع، شیعه‌شناسی، فرقه‌های تشیع، مذاهب فقهی، مذاهب کلامی، مذاهب اسلامی با گرایش تقریب مذاهب، وهابیت‌شناسی، دین‌پژوهی، حکمت هنرهای دینی، و مطالعات زنان با گرایش حقوق زن در اسلام، رشته‌های مقطع دکتری در دانشگاه ادیان و مذاهب را تشکیل می‌دهد.

 

دوره های کارشناسی ارشد غیرحضوری

دکتر غضبانی افزود: در مقطع کارشناسی ارشد 10 رشته به‌ صورت غیرحضوری و الکترونیکی ارائه می‌شود. رشته‌های تاریخ تشیع، فرق تشیع، کلام شیعه، مذاهب کلامی، مذاهب فقهی، فلسفه و کلام اسلامی، تصوف و عرفان اسلامی، حقوق زن در اسلام، زن و خانواده و حکمت هنر اسلامی این ده رشته را تشکیل می‌دهند که برای برپایی این دوره‌های آموزشی از جدیدترین تکنولوژی‌های روز استفاده می‌شود تا دانشجویان بدون دغدغه و رفت و آمد با کیفیت عالی تحصیل نمایند.

 

کارشناسی ارشد حضوری

وی با تأکید بر این که 19 رشته در مقطع کارشناسی ارشد در 6 دانشکده دانشگاه ادیان و مذاهب به‌ صورت حضوری دایر است، ادامه داد: ده رشته فوق علاوه بر ارائه غیرحضوری، به صورت حضوری نیز برای متقاضیان آموزش حضوری ارائه می‌شود و علاوه بر این، 9 رشته فلسفه دین، دین‌شناسی، ادیان و عرفان، ادیان ابراهیمی، ادیان غیرابراهیمی، مدیریت رسانه، فلسفه هنر، فلسفه اخلاق و فقه مقارن و حقوق عمومی اسلامی نیز به‌ صورت حضوری در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه ادیان و مذاهب فعال‌ است و دانشجو می‌پذیرند.

 

پذیرش دانشجو

وی افزود: در مقطع کارشناسی ارشد تمام داوطلبانی که از طرف سازمان سنجش آموزش کشور مجاز به انتخاب رشته‌محل شده‌اند، می‌توانند با مراجعه به سایت دانشگاه ادیان و مذاهب به نشانی urd.ac.ir با این دانشگاه، دانشکده‌ها، رشته‌های علمی، برنامه‌های درسی، توانمندی‌های اعضای هیئت علمی گروه‌ها، مجلات علمی- پژوهشی و علمی- تخصصی مرتبط با هریک از رشته‌ها و گروه‌های علمی آشنا شوند و با شناخت کافی، رشته‌محل تحصیل خود را انتخاب نمایند و از 19 تا 23 تیرماه 98 با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور، در رشته‌محل مورد نظر خود ثبت‌نام نمایند.

 

دوره های کارشناسی غیرحضوری

این عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب هم‌چنین اظهار کرد: دو رشته شیعه‌شناسی و فقه و حقوق اسلامی در مقطع کارشناسی به‌ صورت غیرحضوری در این دانشگاه ارائه می‌شود که پذیرش دانشجو برای این دو رشته بدون آزمون ورودی و تنها بر اساس سوابق تحصیلی است و تا پایان مردادماه 98 امکان نام‌نویسی برای متقاضیان وجود دارد و امسال جهت فراهم نمودن امکان تحصیل برای همه اقشار جامعه و اظهار همدردی با سیل‌زدگان در اخذ شهریه 50 درصد تخفیف در نظر گرفته شده است.

 

ارائه تسهیلات ویژه به دانشجویان

وی افزود: دانشگاه ادیان و مذاهب جهت رفاه حال دانشجویان خود وام‌های تحصیلی ویژه‌ای را در نظر گرفته است تا طالبان علم با هر توان مالی بتوانند تحصیل نمایند. هم‌چنین امکان استفاده از خوابگاه را نیز برای داوطلبان فراهم نموده است و در نظر دارد برای صرفه‌جویی در وقت و کاهش هزینه‌های رفت و آمد دانشجویان، در سال جدید تحصیلی با کمک نمایندگی‌های استانی خود جلسات امتحان پایان‌ ترم را در مراکز استان‌ها به‌صورت همزمان برگزار نماید.

 

کتابخانه تخصصی ادیان و مذاهب

این عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب با تأکید بر این که کتابخانه تخصصی دانشگاه ادیان و مذاهب در موضوع ادیان و مذاهب در خاورمیانه بی‌نظیر است، افزود: این کتابخانه روزانه میزبان دانشجویان زیادی از دانشگاه‌های سراسر کشور است که از منابع غنی این کتابخانه و مشاوره‌های اساتید این دانشگاه در زمینه شناخت ادیان و مذاهب بهره‌ می‌برند.

 

انتشار کتب و مجلات

رئیس مرکز آموزش‌های الکترونیک و آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: علاوه بر نشریه هفت آسمان که عمری به درازای این دانشگاه دارد، پنج مجله علمی- پژوهشی و دو مجله علمی - تخصصی توسط این دانشگاه منتشر می‌شود که یکی از این مجله‌ها تنها مجله ISI در کشور در حوزه مطالعات دین‌شناسی است و به زبان انگلیسی منتشر می‌شود. هم‌چنین این کتابخانه جهت رفاه حال دانشجویان خود امکان استفاده از تمام کتابخانه‌های استان را فراهم نموده است.

دکتر غضبانی هم‌چنین اضافه کرد: دانشگاه ادیان و مذاهب با بهره‌گیری از دو انتشارات خود، تاکنون بیش از 450 کتاب به چاپ رسانده است و این آثار پیوسته به عنوان برنده کتاب سال و یا برگزیده در جشنواره‌های مختلف معرفی شده‌اند. این کتاب‌ها به منظور تهیه منابع درسی و منابع تحقیقی برای استفاده دانشجویان خود و اساتید و سایر دانشجویان و پژوهشگران به چاپ می‌رسد.

 

روابط بین‌الملل

رئیس مرکز آموزش‌های الکترونیک و آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب افزود: دانشگاه ادیان و مذاهب در روابط بین‌الملل جزء پنج دانشگاه برتر کشور است و سالانه اساتید و دانشجویان خود را برای آشنایی با پیروان ادیان و مذاهب مختلف و بازدید از مراکز علمی جهان به کشورهای مختلف جهان اعزام می‌کند و با بیش از صد دانشگاه تفاهم‌نامه همکاری دارد و دوره‌های مشترک علمی در ایران با حضور دانشجویان خارجی و در خارج با حضور دانشجویان دانشگاه ادیان و مذاهب به صورت مشترک برگزار می‌کند و تاکنون 25 تور علمی به کشورهای مختلف داشته است و مدیریت امور بین‌الملل با همکاری بخش آموزش‌های بین‌المللی مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه دوره‌های آموزشی متعددی در زمینه شیعه‌شناسی، مطالعات زنان، ایران‌شناسی، قانون اساسی ایران و ... برای اساتید دانشگاه‌های جهان به زبان انگلیسی برگزار کرده است.

 

دانشکده‌های منحصر به فرد در کشور

وی در پایان تأکید کرد: برای اولین بار در کشور دانشکده عرفان در این دانشگاه تأسیس شده و تاکنون در هیچ‌یک از محیط‌های آکادمیک ایران دانشکده‌ای با این نام وجود ندارد که این نشان از اهتمام دانشگاه به مباحث عرفانی و مطالعات در حوزه شناخت تصوف ایران و جهان دارد. هم‌چنین دانشکده زن و خانواده، دانشکده ادیان و دانشکده شیعه‌شناسی وضعیتی مشابه دارند و تنها دانشکده‌های منحصر به فرد در کشور با این عنوان هستند. به همین جهت در موضوعات فوق، دانشگاه ادیان و مذاهب محلی ویژه برای تحصیل، تحقیق و مطالعه در این موضوعات است.


برچسب ها : یوسف غضبانی, دانشگاه ادیان و مذاهب, کارشناسی ارشد

نظرات
نام *
پست الکترونیک *
متن *

 

صدیقه صدر
کاربر میهمان

1398/04/30 - 17:23:37

میخوام شیعه شناسی شرکت کنم کاردان ماما هستم

پاسخ مدیر:

با سلام

شما میتوانید از طریق کنکور سراسری کارشناسی یا کارشناسی ارشد شرکت کنید.

 

 

معصومه
کاربر میهمان

1398/06/20 - 10:27:46

آیا اگر در سال 98 از طریق آزمون سراسری سنجش در مقطع کارشناسی ارشد در رشته مطالعات زنان حقوق زن در اسلام قبول شویم و مدرک سطح دو حوزه معدل بالای 18 هم داشته باشیم شامل تخفیف در شهریه میشویم یا نه؟

پاسخ مدیر:

سلام اگر طلبه باشید، به شرط معدل بالای هجده در طول تحصیل در دانشگاه ادیان و مذاهب، از شهریه معاف هستید.

 

عباس
کاربر میهمان

1399/02/10 - 05:09:54

با سلام. آیا در رشته ادیان ابراهیمی را نیز به صورت غیرحضوری پذیرش دارید؟

 

زينب
کاربر میهمان

1399/12/03 - 12:55:58

در رشته تاريخ اديان و عرفان بدونه كنكور ميشه غير حضوري شركت كرد؟ پيش دانشگاهي تجربي خوندم..

 

علیرضا کرمی
کاربر میهمان

1400/02/12 - 00:12:28

با سلام مدرک با مدرک کارشناسی تربیت بدنی دانشگاه ازاد ایا میتوانم در مقطع ارشد شرکت کنم

پاسخ مدیر:

بله از طریق کنکور سراسری شرکت فرمایید.

دانشگاه ادیان و مذاهب


نشانی: ایران - قم - پردیسان
تلفن: 32802610 25 98+
فکس: 32802627 25 98+
کد پستی: 3749113357
صندوق پستی: 37185 - 178
پست الکترونیکی: info@urd.ac.ir
سامانه پیامکی: 3000135789

دانشکده ها

دانشکده شیعه شناسی
دانشکده ادیان
دانشکده مذاهب
دانشکده فلسفه
دانشکده زن و خانواده
دانشکده عرفان
دانشکده رسانه و ارتباطات
دانشکده دین و هنر
دانشکده علوم و معارف قرآن
دانشکده حقوق
دانشکده زبان و فرهنگ ملل
دانشکده مطالعات ملل
دانشکده تاریخ
واحد مشهد

خدمات فناوری اطلاعات

سامانه جامع آموزش
سامانه آموزش مجازی
سامانه پذیرش دانشجو
سامانه اتوماسیون اداری
پست الکترونیک
جستجو در کتابخانه
کتابخانه دیجیتال

بیانیه رسالت

دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید.