دانشگاه ادیان و مذاهب
  ورود به سامانه
نام کاربری
 
وب سایت دانشگاه
سامانه جامع آموزش
سامانه آموزش مجازی
پست الکترونیک
کلمه عبور
AR EN FA
 
آخرین مطالب
حجت الاسلام والمسلمین براتی مطرح کرد؛
خانه کعبه می تواند به تفاهم ملل و صلح جهانی کمک کند
در گفت‌وگو با دکتر غفوری نژاد بررسی شد؛
بهره‌مندی از سیره امام باقر(ع) در تاریخ ادبیات فارسی
یادداشتی از دکتر شریعتمداری؛
در سایه سارِ آفتابِ دزفول
روزنامه ایران منتشر کرد؛
در حریم معبود
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تصریح کرد؛
حج می‌تواند الهام بخش وحدت و آزادی مسجد الاقصی باشد
مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزه‌های علمیه بیان کرد؛
حج باید کانون هدایت جوامع باشد
مدیرگروه مطالعات تمدنی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تشریح کرد؛
مناسک اسلامی باید امتداد اجتماعی پیدا کنند
امام‌جمعه اهل‌سنت قازان قایه مطرح کرد؛
اختلاف جایی در حج ندارد
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام به حجاج بیت الله الحرام،
غرب مستکبر در منطقه حساس ما و اخیراً در همه جهان روز‌به‌روز ضعیف‌تر شده است
آیت الله مبلغی تاکید کرد؛
مراسم حج؛ یک وحدت خدایی است

دانشگاه ادیان و مذاهب ،عظمت های علمی اسلام ناب را در دنیا نمایندگی می کند

 
تاریخ انتشار: 1398/04/17    

دانشگاه ادیان و مذاهب ،عظمت های علمی اسلام ناب را در دنیا نمایندگی می کند

مدیر روابط عمومی  دانشگاه ادیان و مذاهب در بازدید از خبرگزاری بین المللی ایکنا و ایسنا خواستار توسعه و گسترش همکاری میان این خبرگزاری‌ها و دانشگاه ادیان و مذاهب شد.

حجت‌الاسلام جعفر فخرآذر، مدیر روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب در بازدید از خبرگزاری‌های بین‌المللی ایکنا و ایسنا (منطقه قم) خواستار توسعه و گسترش همکاری میان این خبرگزاری‌ها و دانشگاه ادیان و مذاهب شد.

وی با بیان اهمیت کار اطلاع‌رسانی دینی در سطح ملی و فراملی گفت: ظرفیت‌های رسانه‌ای مراکز علمی آموزشی با صبغه حوزوی و دانشگاهی می‌تواند یک فرصت بی‌بدیل تولید خبر دینی را برای رسانه‌هایی که به این منظور در کشور فعالیت می‌کنند، فراهم سازد و دانشگاه ادیان و مذاهب در این خصوص اهتمام جدی دارد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: دانشگاه ادیان و مذاهب برای رسانه‌ها یک ظرفیت است و علاوه بر آموزش دانشجویان در رشته‌های گوناگون ادیان و مذاهب، محل رفت‌وآمد بسیاری از نظریه‌پردازان، صاحب‌نظران، اندیشمندان و اساتید علوم دینی از اقصی نقاط دنیا است و یک رسانه ظرفیت‌شناس می‌تواند با رصد رخدادهای این دانشگاه، به اخبار، گزارش‌ها، گفت‌وگوها و مقالات علمی فراوانی را در باب ادیان و مذاهب دست یابد و به تناسب آموزه‌های دین و معارف اهل‌بیت(ع) آنان را مورد تحلیل و بررسی قرار دهد .

حجت‌الاسلام جعفر فخرآذر افزود: امروزه شاهد نبرد رسانه‌ای حق و باطل هستیم و هر مجموعه‌ای بخواهد مرام و مسلک خود را ترویج نماید، باید از ظرفیت رسانه برخوردار و از سواد رسانه‌ای بهره‌مند باشد و در این میان، اصحاب رسانه نیز نگهبان و ناظر خوبی برای تشخیص و گوشزد کردن نقاط قوت و ضعف مجامع علمی فرهنگی هستند .

مدیر فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب با تأکید بر آمادگی دانشگاه ادیان و مذاهب برای ارتقای سطح تعاملات علمی با خبرگزاری قرآنی ایکنا و خبرگزاری ایسنا اظهار کرد: این دانشگاه در طول سال شاهد برگزاری نشست‌های فاخر علمی و کرسی‌های آزاداندیشی با حضور اساتید و اندیشمندان ایرانی و غیرایرانی است و انتظار داریم خبرگزاری ایکنا که به زبان‌های روز دنیا اطلاع‌رسانی می‌کند و هم‌چنین خبرگزاری ایسنا مباحث علمی مطرح شده در این نشست‌ها را عالمانه گزارش نمایند.

دبیر اجرائی دفتر تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به جایگاه بین‌المللی دانشگاه ادیان و مذاهب افزود: تلاش کرده‌ایم دانشگاه عظمت‌های علمی اسلام، شیعه و نظام جمهوری اسلامی را در دنیا نمایندگی کند و درهای دانشگاه برای کسانی که علاقه‌مند کسب آموزه‌های علمی در حوزه ادیان و مذاهب هستند، باز است.

وی با اشاره به سیاست‌های نظام اسلامی مبنی بر حفظ وحدت مسلمین بیان داشت، وحدت بین مذاهب اسلامی که جزو راهبردهای امام خمینی و مقام معظم رهبری است، همواره مورد توجه دانشگاه بوده و علاوه برآن تلاش کرده‌ایم حتی مشترکات دیگر ادیان را دقیق و عالمانه رصد نماییم تا از این رهگذر حقایق اسلام ناب را به دیگر امم برسانیم.

فخرآذر در ادامه افزود: در زمینه مهدویت با نگاه تقریبی مباحث خوبی ارائه شده گرچه ممکن است برخی این رویکرد دانشگاه را برنتابند، اما خروجی‌های علمی برجسته‌ای تحویل داده‌ایم و گنجینه‌ای از مطالب علمی در قالب پایان‌نامه و کتاب تولید شده است.

وی با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه‌‌مدت شیعه‌شناسی برای اساتید کشورهای مختلف تأکید کرد: این اساتید و نخبگان از کشورهای مختلف با هزینه خودشان به کشور عزیزمان ایران اسلامی می‌آیند و علاوه بر آشنایی با اسلام ناب با فرهنگ ایرانی اسلامی و شهرهای کشور نیز آشنا می‌شوند و بسیاری از نگاه‌ها و تفکرات آنان که نشأت گرفته از تبلیغات سوء دشمنان علیه ملت ایران است تغییر می کند.


برچسب ها : روابط عمومی, دانشگاه ادیان و مذاهب, خبرگزاری ایسنا, خبرگزاری ایکنا

نظرات
نام *
پست الکترونیک *
متن *

دانشگاه ادیان و مذاهب


نشانی: ایران - قم - پردیسان
تلفن: 32802610 25 98+
فکس: 32802627 25 98+
کد پستی: 3749113357
صندوق پستی: 37185 - 178
پست الکترونیکی: info@urd.ac.ir
سامانه پیامکی: 3000135789

دانشکده ها

دانشکده شیعه شناسی
دانشکده ادیان
دانشکده مذاهب
دانشکده فلسفه
دانشکده زن و خانواده
دانشکده عرفان
دانشکده رسانه و ارتباطات
دانشکده دین و هنر
دانشکده علوم و معارف قرآن
دانشکده حقوق
دانشکده زبان و فرهنگ ملل
دانشکده مطالعات ملل
دانشکده تاریخ
واحد مشهد

خدمات فناوری اطلاعات

سامانه جامع آموزش
سامانه آموزش مجازی
سامانه پذیرش دانشجو
سامانه اتوماسیون اداری
پست الکترونیک
جستجو در کتابخانه
کتابخانه دیجیتال

بیانیه رسالت

دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید.