درگیری با دولت مرکزی و خشونت مشکلی را حل نمیکند بلکه بر مشکلات و اختلافات دامن میزند لذا معتقدم دولت هند باید شکافها و مشکلاتی را که به وجود آورده، برطرف کند و مردم و دولت رویکرد گفتوگو را در پیش بگیرند.
در هیچ کشوری نباید اقلیتها زیر فشار قرار گیرند
حجتالاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب در گفتوگو با شفقنا درباره کشتار مسلمانان کشمیر اظهار کرد: هیچ کشوری نباید با اقلیتها اینچنین رفتار کند. کشور هند کشوری متنوعی است و باید رفتار خود با اقلیتهای کشورش را تغییر دهد و به هیچ وجه نباید این اقلیتها را زیر فشار قرار دهد، چون این اقلیتها نباید به کشورشان و محل ولادتشان حساسیت پیدا کنند و احساس نمایند که ای کاش ما هم از این کشور جدا شده بودیم.
دولت هند باید شکاف و مشکل موجود را التیام دهد
او افزود: مردم کشمیر هیچوقت نباید احساس کنند که مردمی عاریهای هستند و مردمی هستند که جایشان در این کشور نیست و احساس تعلق به این کشور ندارند. دولت هند باید این شکاف و مشکل را التیام دهد و به این اختلافات و شکافها دامن نزند.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب درباره اتخاذ مناسب رویکرد مسلمانان کشمیر در شرایط فعلی گفت: من طرفدار درگیری با دولت مرکزی و خشونت نیستم لذا معتقدم مردم کشمیر باید رویکرد وحدت و گفتوگو با دولت مرکزی را در پیش بگیرند.
مردم کشمیر مشکل خود را با گفتوگو با دولت مرکزی برطرف کنند
نواب ادامه داد: مسلمانان کشمیر نباید تحت تأثیر دولتهای خارجی مانند پاکستان و عربستان و دیگر کشورها قرار گیرند بلکه باید تلاش کنند مشکل خود را با گفتوگو با دولت مرکزی حل کنند که البته لازمه اتخاذ چنین رویکردی از سوی مردم کشمیر این است که دولت هند چنان رفتاری داشته باشد که مردم خود را شهروند هند بدانند.
دولتهای اسلامی باید با گفتوگو با دولت هند مشکل مردم کشمیر را حل کنند
او درباره وظایف کشورها و دولتهای اسلامی در برابر حوادث اخیر کشمیر گفت: دولتهای اسلامی باید با گفتوگو با دولت هند مشکل مردم مسلمان کشمیر را حل کنند البته به طوری که دولت هند احساس نکند که دولتهای اسلامی قصد مداخله در اوضاع داخلی هند را دارند.
حق خودمختاری به منطقه کشمیر بازگردد
نواب در مورد وظیفه سازمان ملل نیز تصریح کرد: غیرمتعهدها و متعهدها که دولت هند با آنها همکاری نزدیکی دارد و همه سازمانهای بینالمللی باید تلاش کنند که حق خودمختاری به منطقه کشمیر بازگردد.
|
دانشکده ها دانشکده شیعه شناسی |
خدمات فناوری اطلاعات سامانه جامع آموزش |
بیانیه رسالت دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید. |