معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی برخی از مواد قانونی و آییننامههای مرتبط با امتحانات و نمرات دانشجویی را اعلام کرد.
ـ ارزیابی پیشرفت تحصیلی دانشجو در هر درس از سوی مُدرس آن درس و براساس حضور و فعالیت دانشجو در کلاس، انجام تکالیف و نتایج آزمون کتبی مستمر و پایانی برای دروس نظری در طول و پایان هر نیمسال تحصیلی انجام میشود و برمبنای عددی از صفر تا بیست قابل محاسبه است. براساس آییننامههای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مصوبات شورای آموزشی دانشگاه ادیان و مذاهب برگزاری امتحان پایان ترم برای کلیه دروس و در کلیه مقاطع تحصیلی الزامی میباشد و عدم برگزاری امتحان پایان ترم به منزله غیبت امتحانی و درج نمره صفر خواهد بود.
ـ درخواست تجدید نظر برای نمرات هر درس فقط تا سی روز بعد از ثبت نمره در سامانه جامع آموزش (سادا) قابل بررسی است و این درخواست تنها با موافقت مُدرس درس قابل قبول است و شامل درخواست هرگونه تغییر (اعم از اعمال نمره تحقیق و کارکلاسی، ارفاق و ...) در نمره درس میباشد.
ـ حضور دانشجو در تمام جلسات کلاس درس الزامی است.
تبصره: اگر دانشجو در طول نیمسال تحصیلی در یک درس بیش از سه جلسه یا در جلسه امتحان پایان نیمسال آن درس غیبت کند نمره آن درس صفر و در صورت تشخیص موجه بودن غیبت از سوی موسسه، آن درس حذف آموزشی میشود.
ـ در شرایط خاص، حذف یک یا تمام دروس یک نیمسال تحصیلی با درخواست دانشجو از سامانه جامع آموزش (سادا) و تایید دانشگاه قبل از شروع امتحانات و با رعایت و احتساب در سنوات تحصیلی امکانپذیر است (دانشجویان محترم توجه داشته باشند برای درخواست حذف یک یا چند عنوان درسی از بخش فرمهای درخواست ـ درخواست حذف اضطراری و برای حذف همه دروس یک ترم از بخش فرمهای درخواست ـ درخواست حذف ترم استفاده نمایند).
ـ حداقل نمره قبولی در هر درس در مقطع کارشناسی 10 و میانگین قابل قبول 12 و در مقطع کارشناسیارشد 12 و میانگین قابل قبول 14 و حداقل نمره قبولی در مقطع دکتری تخصصی 14 و میانگین قابل قبول 16 است.
تبصره 1: دانشجویی که پس از گذراندن کلیه دروس دوره، میانگین کل نمرات او، از 14 در مقطع کارشناسیارشد و 16 در مقطع دکتری تخصصی، کمتر باشد در صورتی که حداکثر مدت مجاز تحصیل وی به پایان نرسیده باشد، میتواند با نظر موسسه فقط در یک نیمسال تحصیلی درسهایی را تکرار کند و در صورت جبران کمبود میانگین کل، دانشآموخته شود.
تبصره 2: دانشجویی که در هر نیمسال در یک یا چند درس، نمره قبولی کسب نکند، چنانچه در نیمسالهای بعدی، درس یا دروس مذکور را با نمره قبولی بگذراند، نمره یا نمرهها مردودی قبلی در ریز نمرات تحصیلی دانشجو، فقط ثبت و باقی میماند اما این نمرهها در محاسبه میانگین کل دوره بیاثر و صرفاً آخرین نمره قبولی در آن درس ملاک محاسبه میانگین کل دوره خواهد بود.
تبصره 3: تسهیلات تبصره 2 شامل دانشجویانی که به دلیل تقلب و یا حکم کمیته انضباطی نمره مردودی دریافت میکنند، نمیشود.
معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب
|
دانشکده ها دانشکده شیعه شناسی |
خدمات فناوری اطلاعات سامانه جامع آموزش |
بیانیه رسالت دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید. |