دانشگاه ادیان و مذاهب
  ورود به سامانه
نام کاربری
 
وب سایت دانشگاه
سامانه جامع آموزش
سامانه آموزش مجازی
پست الکترونیک
کلمه عبور
AR EN FA
 
آخرین مطالب
حجت الاسلام والمسلمین براتی مطرح کرد؛
خانه کعبه می تواند به تفاهم ملل و صلح جهانی کمک کند
در گفت‌وگو با دکتر غفوری نژاد بررسی شد؛
بهره‌مندی از سیره امام باقر(ع) در تاریخ ادبیات فارسی
یادداشتی از دکتر شریعتمداری؛
در سایه سارِ آفتابِ دزفول
روزنامه ایران منتشر کرد؛
در حریم معبود
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تصریح کرد؛
حج می‌تواند الهام بخش وحدت و آزادی مسجد الاقصی باشد
مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزه‌های علمیه بیان کرد؛
حج باید کانون هدایت جوامع باشد
مدیرگروه مطالعات تمدنی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تشریح کرد؛
مناسک اسلامی باید امتداد اجتماعی پیدا کنند
امام‌جمعه اهل‌سنت قازان قایه مطرح کرد؛
اختلاف جایی در حج ندارد
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام به حجاج بیت الله الحرام،
غرب مستکبر در منطقه حساس ما و اخیراً در همه جهان روز‌به‌روز ضعیف‌تر شده است
آیت الله مبلغی تاکید کرد؛
مراسم حج؛ یک وحدت خدایی است

قابل توجه دانشجویان مشغول به تحصیل در نیم‌سال دوم سال تحصیلی 99 ـ 98

 
تاریخ انتشار: 1399/03/24    

قابل توجه دانشجویان مشغول به تحصیل در نیم‌سال دوم سال تحصیلی 99 ـ 98

اطلاعیه معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب در خصوص زمان و نحوه برگزاری آزمون پایان ترم نیم‌سال دوم سال تحصیلی 99-98 دانشگاه

با توجه به شیوع بیماری کرونا و برگزاری کلاس‌های درس به صورت مجازی و نیز نزدیک شدن پایان ترم و برگزاری آزمون پایان ترم، معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی با صدور اطلاعیه‌ای زمان و نحوه برگزاری آزمون پایان ترم نیم‌سال دوم سال تحصیلی 99-98 دانشگاه ادیان و مذاهب در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری را اعلام کرد.

متن اطلاعیه معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب به شرح زیر است:

 

پیرو ابلاغیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مصوبات شورای آموزشی دانشگاه مورخ 1399/02/04  و 1399/03/20 با توجه به شیوع ویروس کرونا و به منظور رعایت نکات بهداشتی، امکان برگزاری امتحانات حضوری در نیم‌سال جاری (982) وجود نخواهد داشت. بنابراین بر اساس مصوبات شورای آموزشی و پیشنهادهای معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب، چگونگی برگزاری ارزیابی پایان ترم در شیوه‌ها و مقاطع مختلف تحصیلی به شرح ذیل اعلام می‌شود.

دانشجویان محترم باید ضمن مطالعه اطلاعیه حاضر در صورت هرگونه ابهام و یا سؤال در مورد چگونگی برگزاری امتحانات با استادان هر درس و یا کارشناسان امور آموزشی دانشکده مربوط هماهنگ نمایند. بدیهی است هیچ‌گونه توجیهی برای عدم اطلاع از چگونگی برگزاری امتحانات پس از برگزاری امتحانات در تیرماه 99 قابل قبول نیست و دانشجویانی که به هر دلیل موفق به گذراندن درس و یا دروس خویش در نیم‌سال نشوند، ملزم به انتخاب مجدد در ترم‌های آینده خواهند بود و با شرکت مجدد در کلاس‌های درسی و امتحانات پایان ترم، درس یا دروس در ترم‌های آتی دروس مذکور را پاس نمایند.

 

مقطع کارشناسی پیوسته (دو رشته شیعه‌شناسی و فقه و حقوق اسلامی):

این دسته از امتحانات بر اساس شیوه‌نامه اجرایی مرکز آموزش‌های الکترونیکی به صورت برخط (Online) برگزار می‌شود. در این شیوه از تاریخ 21 الی 26 تیرماه امتحانات به صورت چهارگزینه‌ای برگزار خواهد شد. دانشجویان در مورد تاریخ و ساعت برگزاری هر امتحان و چگونگی برگزاری امتحان باید با کارشناسان امور آموزشی دانشکده هماهنگ نمایند.

 

مقطع کارشناسی ارشد در رشته‌های غیرحضوری (مجازی) (شامل رشته‌های کلام شیعه، فرق تشیع، تاریخ تشیع، مذاهب اسلامی، مذاهب فقهی، فلسفه و کلام اسلامی، تصوف و عرفان اسلامی و مطالعات زنان در هردو گرایش غیرحضوری):

این دسته از امتحانات بر اساس شیوه‌نامه اجرایی مرکز آموزش‌های الکترونیکی به صورت برخط (Online) در تاریخ 28 تیرماه الی 2 مردادماه 1399 برگزار می‌شود و هم‌چنین بخشی از نمره هر درس بر اساس ارزشیابی مستمر و فعالیت کلاسی دانشجو بر عهده اساتید خواهد بود. تاریخ و ساعت برگزاری امتحان در فرم تثبیت هر دانشجو و یا کارت امتحان درج شده است. دانشجویان برای اطلاع از چگونگی برگزاری امتحانات باید با کارشناسان امور آموزشی دانشکده هماهنگ نمایند.

 

کارشناسی ارشد در رشته‌های حضوری دانشگاه (شامل کلیه رشته‌های حضوری):

چگونگی برگزاری این دسته از امتحانات بر عهده استادان است. البته استادان ملزم می‌باشند یکی از پیشنهادهای معاونت آموزشی برای برگزاری ارزیابی پایان نیم‌سال 982 را که در ذیل به آن‌ها اشاره شده است، انتخاب و به دانشجویان کلاس خود اطلاع‌رسانی نمایند. بنابراین دانشجویان برای اطلاع از چگونگی امتحانات خود باید با استادان هر عنوان درسی و یا کارشناسان امور آموزشی دانشکده مربوط هماهنگی لازم را داشته باشند.

 

 

امتحانات دکتری تخصصی (Ph.D) در رشته‌های دانشگاه:

چگونگی برگزاری این دسته از امتحانات بر عهده استادان است. البته معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی برای برگزاری ارزیابی پایان نیم‌سال 982 پیشنهادهایی را که در ذیل به آن‌ها اشاره شده است، ارائه نموده و استادان محترم می‌توانند ضمن انتخاب یکی از این شیوه‌ها و یا ترکیبی از آن‌ها، نحوه ارزیابی را به دانشجویان کلاس خود اطلاع‌رسانی نمایند. بنابراین دانشجویان برای اطلاع از چگونگی امتحانات خود باید با استادان هر عنوان درسی و یا کارشناسان امور آموزشی دانشکده مربوط هماهنگی لازم را داشته باشند.

 

پیشنهادهای معاونت آموزش برای ارزیابی پایان نیم‌سال 982 در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری حضوری:

1. الزام دانشجویان به ارائه کار کلاسی، تحقیق و مقاله و در نظر گرفتن تمام نمره امتحان پایان ترم و یا بخشی از آن به فعالیت‌های مذکور.

2. ارزیابی مستمر و پرسش و پاسخ‌های کلاسی در هر جلسه کلاس درسی و ارائه بخشی از نمره پایان ترم با توجه به فعالیت‌های کلاسی.

3. برگزاری امتحان شفاهی (البته با رعایت اصول ارزیابی شفاهی اعم از مساوات و دقت در صحیح بودن شیوه برگزاری آن).

4. برگزاری امتحان به صورت کتاب باز (با ارائه سؤال‌های تحلیلی و تعیین فرصت محدود و مشخص برای ارسال پاسخ‌ها توسط دانشجو به شیوه الکترونیکی و در پیام‌رسان‌های اجتماعی داخلی موجود).

 

تذکرهای بسیار مهم:

1. بدیهی است انتخاب واحد در ترم جاری ضروری می‌باشد. عدم انتخاب واحد منجر به عدم امکان ثبت نمره پایان ترم در دروس ترم جاری می‌شود. بنابراین هیچ‌گونه عذری برای عدم انتخاب واحد قابل قبول نیست و حتی در صورت شرکت در ارزیابی پایان ترم و کسب نمره قابل قبول، ارائه خدمات به دانشجویانی که اقدام به انتخاب واحد ننموده‌اند، ممکن نمی‌باشد. برای کنترل انتخاب واحد خود و اطلاع از صحت و کامل بودن آن به میزکار خود و مشاهده فرم تثبیت در سامانه جامع آموزشی (سادا) مراجعه نمایید و در صورت بروز هرگونه مشکل در اسرع وقت با کارشناس امور آموزشی دانشکده مشکل را مطرح و نسبت به رفع آن اقدام نمایید.

2. به اساتید محترم اطلاع‌رسانی شده است که از انجام ارزیابی پایان ترم و ارائه نمره برای آن دسته از دانشجویانی که غیبت بیش از حد مجاز در کلاس‌های درسی داشته‌اند، خودداری نمایند. دانشجویان می‌توانند برای اطلاع از وضعیت غیبت‌های خود و اطلاع از کلاس‌های درسی که به دلیل غیبت کلاسی درس آن‌ها حذف شده است، به فرم تثبیت و کارت امتحانی خود در سامانه جامع آموزشی (سادا) مراجعه نمایند.


برچسب ها : معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی, دانشگاه ادیان و مذاهب, کارشناسی, کارشناسی ارشد, دکتری

نظرات
نام *
پست الکترونیک *
متن *

دانشگاه ادیان و مذاهب


نشانی: ایران - قم - پردیسان
تلفن: 32802610 25 98+
فکس: 32802627 25 98+
کد پستی: 3749113357
صندوق پستی: 37185 - 178
پست الکترونیکی: info@urd.ac.ir
سامانه پیامکی: 3000135789

دانشکده ها

دانشکده شیعه شناسی
دانشکده ادیان
دانشکده مذاهب
دانشکده فلسفه
دانشکده زن و خانواده
دانشکده عرفان
دانشکده رسانه و ارتباطات
دانشکده دین و هنر
دانشکده علوم و معارف قرآن
دانشکده حقوق
دانشکده زبان و فرهنگ ملل
دانشکده مطالعات ملل
دانشکده تاریخ
واحد مشهد

خدمات فناوری اطلاعات

سامانه جامع آموزش
سامانه آموزش مجازی
سامانه پذیرش دانشجو
سامانه اتوماسیون اداری
پست الکترونیک
جستجو در کتابخانه
کتابخانه دیجیتال

بیانیه رسالت

دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید.