دانشگاه ادیان و مذاهب
  ورود به سامانه
نام کاربری
 
وب سایت دانشگاه
سامانه جامع آموزش
سامانه آموزش مجازی
پست الکترونیک
کلمه عبور
AR EN FA
 
آخرین مطالب
حجت الاسلام والمسلمین براتی مطرح کرد؛
خانه کعبه می تواند به تفاهم ملل و صلح جهانی کمک کند
در گفت‌وگو با دکتر غفوری نژاد بررسی شد؛
بهره‌مندی از سیره امام باقر(ع) در تاریخ ادبیات فارسی
یادداشتی از دکتر شریعتمداری؛
در سایه سارِ آفتابِ دزفول
روزنامه ایران منتشر کرد؛
در حریم معبود
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تصریح کرد؛
حج می‌تواند الهام بخش وحدت و آزادی مسجد الاقصی باشد
مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزه‌های علمیه بیان کرد؛
حج باید کانون هدایت جوامع باشد
مدیرگروه مطالعات تمدنی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تشریح کرد؛
مناسک اسلامی باید امتداد اجتماعی پیدا کنند
امام‌جمعه اهل‌سنت قازان قایه مطرح کرد؛
اختلاف جایی در حج ندارد
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام به حجاج بیت الله الحرام،
غرب مستکبر در منطقه حساس ما و اخیراً در همه جهان روز‌به‌روز ضعیف‌تر شده است
آیت الله مبلغی تاکید کرد؛
مراسم حج؛ یک وحدت خدایی است

دوره مجازی آمادگی آزمون اخذ پروانه مشاوره خانواده قوه قضائیه

 
تاریخ انتشار: 1399/05/15    

دوره مجازی آمادگی آزمون اخذ پروانه مشاوره خانواده قوه قضائیه

دانشکده زن و خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب با مشارکت مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و جامعه الزهرا(س) دوره مجازی آمادگی آزمون اخذ پروانه مشاوره خانواده قوه قضائیه را برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده مصوب 1393، نسبت به برگزاری آزمون کتبی و مصاحبه شفاهی (عملی) و ارائه پروانه مشاوره خانواده اقدام نموده است. در راستای کاهش آسیب‌های ناشی از بحران‌های خانوادگی، در برگزاری دوره مجازی آمادگی آزمون اخذ پروانه مشاوره خانواده قوه قضائیه که از سوی دانشکده زن و خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب طراحی و اجرا شده است، معاونت فرهنگی تبلیغی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران کشور، جامعه الزهرا(س) و دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم مشارکت خواهند کرد.

دوره مجازی ارتقای آمادگی جهت شرکت در آزمون مشاوران خانواده قوه قضائیه، در راستای توانمندسازی متقاضیان اخذ پروانه مشاوره خانواده، جهت طلاب فارغ‌التحصیل سطح 2 و بالاتر خواهر و برادر حائز شرایط شرکت در این دوره و نیز دانشجویان فارغ‌التحصیل مقطع کارشناسی و بالاتر گرایش‌­های مندرج در فراخوان این آزمون (رشته‌های: مطالعات خانواده، مطالعات زنان، مشاوره، روان‌پزشکی، روان‌شناسی، مددکاری اجتماعی، خدمات اجتماعي، حقوق، فقه و مبانی حقوق اسلامی) برگزار خواهد شد.

این دوره به صورت آفلاین و آنلاین (برخط) برگزار خواهد شد و حاوی جزوات تلخیصی و نموداری از برخی محورهای آزمون، فایل صوتی تدریس اساتید برتر در محورهای مرتبط با برخی سرفصل‌های این آزمون، جلسات فشرده آنلاین (برخط)، بیان نکات مهم برخی دروس توسط اساتید برجسته کشوری و کارگاه‌های آشنایی با فرایند مشاوره و آمادگی جهت آزمون شفاهی (عملی) می‌باشد.

شرکت کنندگان می‌توانند پک کامل دوره و یا تک‌درس‌های مورد علاقه و یا آزمون‌های خودسنجی را برگزینند و نسبت به پرداخت هزینه متناسب با انتخاب خود اقدام نمایند. لازم به ذکر است که طلاب از تخفیف پنجاه درصدی جهت شرکت در این دوره برخوردار خواهند بود.  

داوطلبان با توجه به رشته دانشگاهی خود، علاوه بر پاسخ به سؤالات عمومی آزمون مشاوران خانواده، در یکی از سه حوزه مشاوره روان‌شناختی، مشاوره حقوقی و مذهبی و مشاوره مددکاری اجتماعی (که سؤالات آن­ها به صورت جداگانه طرح خواهد شد)، شرکت خواهند کرد. دوره مجازی آمادگی آزمون مشاوران خانواده تلاش دارد محتواهای آموزشی متناسب با هر سه گرایش (با تمرکز بیشتر بر گرایش حقوقی ـ مذهبی و روان‌شناختی) را ارائه نماید.

«آزمون مشاوران خانواده قوه قضائیه» از دو بخش آزمون مکتوب (که توسط سازمان سنجش برگزار خواهد شد) و آزمون شفاهی (که توسط مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه برگزار می‌شود)، تشکیل خواهد شد. با توجه به فرصت محدود باقی‌مانده تا آزمون کتبی (جمعه ۴ مهرماه 1399)، تمرکز «دوره مجازی آمادگی آزمون مشاوران خانواده» بر مهارت‌­افزایی جهت شرکت در مصاحبه شفاهی (عملی) که در زمستان 1399 برگزار می‌شود، خواهد بود.

گرچه شرکت‌کنندگان می‌توانند با مطالعه محتوای آموزشی ارائه شده و استفاده از آزمون‌های خودسنجی خود را جهت آزمون کتبی مهیا کنند، اما با توجه به حجم محتوا و نیازمندی قبولی در مصاحبه شفاهی به آشنایی هم‌زمان با مهارت‌های مشاوره‌ای عملی و محتواهای علمی مرتبط با آزمون مکتوب، هدف‌گذاری در طراحی دوره، افزایش امکان قبولی در آزمون شفاهی به همراه توانمندسازی محدود و متناسب با محدودیت زمانی برای آزمون مکتوب خواهد بود.

شایان ذکر است که هزار نفر از پذیرفته‌شدگان آزمون در استان‌های مختلف کشور در کلینیک‌های مشاوره دارای مجوز از قوه قضائیه به فعالیت خواهند پرداخت. هم‌چنین حداقل یک‌سوم از مشاوران هر کلینیک می‌بایست از میان بانوان انتخاب شوند.

این دوره به منظور ارتقای آمادگی کسانی خواهد بود که با مراجعه به سایت سازمان سنجش كشور به نشانی www.sanjesh.org نسبت به مطالعه دقیق آگهی و ثبت‌نام در آزمون مشاوران خانواده اقدام نموده­اند (ثبت نام در این دوره فرد را از ثبت نام در آزمون مندرج در سایت سازمان سنجش بی نیاز نخواهد کرد). البته شرکت برای سایر افرادی که مایلند خود را برای آزمون سال آینده مهیا کنند و یا علاقه‌مند به آشنایی با محتواهای علمی ارائه شده در دوره می‌باشند، بلامانع است.

مهلت ثبت نام در دوره آمادگی آزمون تا 25 مردادماه خواهد بود و دوره از ابتدای شهریورماه آغاز خواهد شد.

جهت ثبت نام به آدرس ذیل مراجعه کنید:

azmoon.urd.ac.ir

کسب اطلاعات بیشتر:

 

fwf.urd.ac.ir

eitaa.com/amoozesh_azad_fwf

instagram.com/amoozesh_azad_fwf


برچسب ها : دانشکده زن و خانواده, مجازی, اخذ پروانه مشاوره, قوه قضائیه

نظرات
نام *
پست الکترونیک *
متن *

دانشگاه ادیان و مذاهب


نشانی: ایران - قم - پردیسان
تلفن: 32802610 25 98+
فکس: 32802627 25 98+
کد پستی: 3749113357
صندوق پستی: 37185 - 178
پست الکترونیکی: info@urd.ac.ir
سامانه پیامکی: 3000135789

دانشکده ها

دانشکده شیعه شناسی
دانشکده ادیان
دانشکده مذاهب
دانشکده فلسفه
دانشکده زن و خانواده
دانشکده عرفان
دانشکده رسانه و ارتباطات
دانشکده دین و هنر
دانشکده علوم و معارف قرآن
دانشکده حقوق
دانشکده زبان و فرهنگ ملل
دانشکده مطالعات ملل
دانشکده تاریخ
واحد مشهد

خدمات فناوری اطلاعات

سامانه جامع آموزش
سامانه آموزش مجازی
سامانه پذیرش دانشجو
سامانه اتوماسیون اداری
پست الکترونیک
جستجو در کتابخانه
کتابخانه دیجیتال

بیانیه رسالت

دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید.