دانشگاه ادیان و مذاهب
  ورود به سامانه
نام کاربری
 
وب سایت دانشگاه
سامانه جامع آموزش
سامانه آموزش مجازی
پست الکترونیک
کلمه عبور
AR EN FA
 
آخرین مطالب
حجت الاسلام والمسلمین براتی مطرح کرد؛
خانه کعبه می تواند به تفاهم ملل و صلح جهانی کمک کند
در گفت‌وگو با دکتر غفوری نژاد بررسی شد؛
بهره‌مندی از سیره امام باقر(ع) در تاریخ ادبیات فارسی
یادداشتی از دکتر شریعتمداری؛
در سایه سارِ آفتابِ دزفول
روزنامه ایران منتشر کرد؛
در حریم معبود
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تصریح کرد؛
حج می‌تواند الهام بخش وحدت و آزادی مسجد الاقصی باشد
مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزه‌های علمیه بیان کرد؛
حج باید کانون هدایت جوامع باشد
مدیرگروه مطالعات تمدنی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تشریح کرد؛
مناسک اسلامی باید امتداد اجتماعی پیدا کنند
امام‌جمعه اهل‌سنت قازان قایه مطرح کرد؛
اختلاف جایی در حج ندارد
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام به حجاج بیت الله الحرام،
غرب مستکبر در منطقه حساس ما و اخیراً در همه جهان روز‌به‌روز ضعیف‌تر شده است
آیت الله مبلغی تاکید کرد؛
مراسم حج؛ یک وحدت خدایی است

تحصیل هم‌زمان در دو رشته؛ مزیت استثنایی دانشگاه ادیان و مذاهب است

 
تاریخ انتشار: 1399/06/26    

تحصیل هم‌زمان در دو رشته؛ مزیت استثنایی دانشگاه ادیان و مذاهب است

دانشجویی که در رشته دیگری در حال تحصیل است یا از امسال تحصیل خود را آغاز می‌کند یا در آینده می‌خواهد در رشته‌ای علمی تحصیل کند، می‌تواند از هم‌اکنون در رشته‌های کارشناسی این دانشگاه نیز تحصیل کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر یوسف غضبانی رئیس مرکز آموزش‌های آزاد در گفت‌وگویی درباره مزایای تحصیل در رشته‌های کارشناسی دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: یکی از مزایای تحصیل در رشته‌های کارشناسی دانشگاه ادیان و مذاهب، غیرحضوری یا مجازی بودن آن است که امکان تحصیل را برای شاغلین اداری، زنان خانه‌دار و تمامی کسانی که امکان رفت‌وآمد جهت تحصیل را ندارند، فراهم می‌کند.

وی در ادامه گفت: آموزش در این رشته‌ها به طور کامل غیرحضوری و از طریق سامانه اینترنتی مرکز آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه صورت می‌گیرد. دروس اصلی به صورت فیلم و صوت موجود است و تمام دروس به صورت متن آماده در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد و در اواخر هر ترم برای مرور و بیان خلاصه دروس و رفع شبهات و اشکالات کلاس‌های به صورت زنده و آنلاین برقرار می‌شود.

غضبانی ضمن اشاره به شیوع بیماری کرونا و تأثیر آن در نحوه آموزش در دانشگاه گفت: در ترم گذشته به دلیل شرایط حاکم ناشی از پاندومی کرونا، امتحان پایان ترم نیز از راه دور و از طریق مجازی برگزار شد و شاید با وجود شرایط موجود در ترم بعد هم چنین باشد.

رئیس مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه ادیان و مذاهب درباره دیگر مزایای تحصیل در رشته‌های کارشناسی دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: یکی دیگر از مزایای مهم تحصیل در رشته‌های کارشناسی دانشگاه ادیان و مذاهب، امکان تحصیل هم‌زمان است. منظور از تحصیل هم‌زمان، این است که دانشجویی که در رشته دیگری در حال تحصیل است یا از امسال تحصیل خود را آغاز می‌کند یا در آینده می‌خواهد در رشته‌ای علمی تحصیل کند، می‌تواند از هم‌اکنون در رشته‌های کارشناسی این دانشگاه نیز تحصیل کند. یعنی ممنوعیت هم‌زمانی تحصیل در دو رشته و یا دو مقطع تحصیلی به صورت هم‌زمان در رابطه با رشته‌های تحصیلی مقطع کارشناسی دانشگاه ادیان و مذاهب وجود ندارد.

وی افزود: هم‌اکنون دانشجویانی در این دانشگاه در حال تحصیل در مقطع کارشناسی‌اند که در مقطع دکتری نیز در حال تحصیل‌اند به‌خصوص دانشجویانی که مقطع کارشناسی ارشد و یا دکتری را در یکی از گرایش‌های حقوق تحصیل می‌کنند اما کارشناسی آن‌ها حقوق یا فقه و حقوق نبوده است. این دسته از دانشجویان، از رشته فقه و حقوق غیرحضوری در این دانشگاه استقبال می‌کنند تا سوابق تحصیلی خود را یک‌دست و متناسب کنند و امکان اشتغال در آینده برایشان بهتر فراهم شود. هم‌چنین دانشجویانی داریم که در حال گذراندن آگاهی‌های اعتقادی هستند. این دسته از دانشجویان اگر بخواهند با اعتقادات شیعی خود آشنا شوند باید هزینه هنگفتی بپردازند و هم به این وسعت آموزش نخواهند دید. بنابراین می‌توانند در کنار تحصیل در رشته پزشکی و ... در رشته شیعه‌شناسی غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب هم تحصیل کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر یوسف غضبانی در پایان گفت: مدرک تحصیلی این رشته‌ها نیز از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صادر می‌شود و هیچ تفاوتی با سایر مدارک تحصیلی در این مقطع ندارد. تعدادی زیادی از فارغ‌التحصیلان این رشته‌ها هم‌اکنون در حال تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه‌های دولتی و غیر‌دولتی‌اند.

علاقه‌مندان به تحصیل در دو رشته مجازی کارشناسی «شیعه‌شناسی» و «فقه و حقوق اسلامی» می‌توانند نسبت به ثبت‌نام از طریق سازمان سنجش برای پذیرش بدون آزمون و صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی اقدام کنند. هم‌چنین برای اطلاعات بیشتر می‌توانند به آدرس اینترنتی دانشگاه ادیان و مذاهب مراجعه کنند.


برچسب ها : یوسف غضبانی, آموزش مجازی, غیرحضوری, تحصیل همزمان

نظرات
نام *
پست الکترونیک *
متن *

دانشگاه ادیان و مذاهب


نشانی: ایران - قم - پردیسان
تلفن: 32802610 25 98+
فکس: 32802627 25 98+
کد پستی: 3749113357
صندوق پستی: 37185 - 178
پست الکترونیکی: info@urd.ac.ir
سامانه پیامکی: 3000135789

دانشکده ها

دانشکده شیعه شناسی
دانشکده ادیان
دانشکده مذاهب
دانشکده فلسفه
دانشکده زن و خانواده
دانشکده عرفان
دانشکده رسانه و ارتباطات
دانشکده دین و هنر
دانشکده علوم و معارف قرآن
دانشکده حقوق
دانشکده زبان و فرهنگ ملل
دانشکده مطالعات ملل
دانشکده تاریخ
واحد مشهد

خدمات فناوری اطلاعات

سامانه جامع آموزش
سامانه آموزش مجازی
سامانه پذیرش دانشجو
سامانه اتوماسیون اداری
پست الکترونیک
جستجو در کتابخانه
کتابخانه دیجیتال

بیانیه رسالت

دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید.