دانشگاه ادیان و مذاهب
  ورود به سامانه
نام کاربری
 
وب سایت دانشگاه
سامانه جامع آموزش
سامانه آموزش مجازی
پست الکترونیک
کلمه عبور
AR EN FA
 
آخرین مطالب
حجت الاسلام والمسلمین براتی مطرح کرد؛
خانه کعبه می تواند به تفاهم ملل و صلح جهانی کمک کند
در گفت‌وگو با دکتر غفوری نژاد بررسی شد؛
بهره‌مندی از سیره امام باقر(ع) در تاریخ ادبیات فارسی
یادداشتی از دکتر شریعتمداری؛
در سایه سارِ آفتابِ دزفول
روزنامه ایران منتشر کرد؛
در حریم معبود
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تصریح کرد؛
حج می‌تواند الهام بخش وحدت و آزادی مسجد الاقصی باشد
مسئول دفتر اجتماعی سیاسی حوزه‌های علمیه بیان کرد؛
حج باید کانون هدایت جوامع باشد
مدیرگروه مطالعات تمدنی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تشریح کرد؛
مناسک اسلامی باید امتداد اجتماعی پیدا کنند
امام‌جمعه اهل‌سنت قازان قایه مطرح کرد؛
اختلاف جایی در حج ندارد
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام به حجاج بیت الله الحرام،
غرب مستکبر در منطقه حساس ما و اخیراً در همه جهان روز‌به‌روز ضعیف‌تر شده است
آیت الله مبلغی تاکید کرد؛
مراسم حج؛ یک وحدت خدایی است

کتاب «مسیحیت تبشیری» نوشته دکتر احمدرضا مفتاح منتشر شد

 
تاریخ انتشار: 1399/11/19    

کتاب «مسیحیت تبشیری» نوشته دکتر احمدرضا مفتاح منتشر شد

کتاب «مسیحیت تبشیری» نوشته احمدرضا مفتاح رئیس دانشکده ادیان دانشگاه ادیان و مذاهب و همکاران از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور دانشجویان ایرانی خارج از کشور (نهاد ایران) منتشر شد.

خبرگزاری شبستان، گروه اندیشه، کتاب «مسیحیت تبشیری» نوشته احمدرضا مفتاح رئیس دانشکده ادیان دانشگاه ادیان و مذاهب و همکاران از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور دانشجویان ایرانی خارج از کشور (نهاد ایران) منتشر شد.

اگر در گذشته مبشّران مسیحی با انگیزه مذهبی تبشیر می‌کردند، در دوره‌های اخیر، فعالیت‌های آنان بیشتر جنبه سیاسی و امنیتی پیدا کرده است. در واقع، جریان‌های تبشیری فارسی زبان، از طرف مسیحیان انجیلی بنیادگرا و صهیونیست حمایت می‌شوند؛ چون مسیحیان صهیونیست آمریکا، ایران اسلامی را دشمن خود می‌دانند از هرگونه تلاش خصمانه علیه ایران دست برنمی دارند و از فعالیت تبشیری در ایران به عنوان نوعی اقدام امنیتی علیه جمهوری اسلامی ایران استفاده می‌کنند. میسیونرهای مسیحی در راستای سیاستهای مسیحیان صهیونیست آمریکا، برخلاف تعالیم حضرت عیسی (ع) که پیام آور محبت بود با تحقیر و تخریب اسلام و ترویج اسلام هراسی، بر طبل دشمنی می‌کوبند. فعالیت‌های تخریبی آنان اگر به جذب مسیحیت هم نینجامد، ممکن است منجر به تضعیف ایمان برخی افراد شود. از این رو، با توجه به اینکه جریان مسیحیت تبشیری فارسی زبان در میان مسلمانان ایرانی شبهه افکنی می‌کند آشنایی با این جریان برای همگان، به خصوص برای دانشجویان در داخل و خارج از کشور، ضروری به نظر می‌رسد.

کتاب «مسیحیت تبشیری» در شش فصل تنظیم و تدوین شده است:

در فصل اول، با عنوان «جریان شناسی تبشیر مسیحی»، مفهوم تبشیر، جایگاه تبشیر در مسیحیت و نیز پارادایم‌های تاریخی تبشیر مسیحی در جهان و به ویژه میسیولوژی یا تبشیرشناسی مورد بحث قرار گرفته است. بحث تبشیرشناسی بحث مهمی است که نشان می‌دهد مسئله تبشیر به عنوان یک علم، در دوره معاصر تا چه اندازه مورد توجه مبشّران قرار گرفته است.

در فصل دوم، با عنوان «فرقه های تبشیری مسیحی در دوره معاصر»، درباره فرقه‌های مهم و تأثیرگذار تبشیری مانند پنطیکاستی ها، شاهدان یهوه، اونجلیکال ها و مانند آنکه بیشترین فعالیت تبشیری را در دوره کنونی انجام می‌دهند توضیح داده شده است.

در فصل سوم، با عنوان «تبشیر مسیحیت در میان مسلمانان»، به رابطه تبشیر و استعمار در جهان اسلام، از جمله کشورهای آفریقایی، کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و مانند آن پرداخته شده است و درباره چگونگی فعالیت تبشیری در کشورهای اسلامی توضیح داده شده است.

در فصل چهارم، با عنوان «تبشیر مسیحیت در ایران»، سیر تاریخی ورود مسیحیت به ایران، فرقه‌های مسیحی موجود در ایران و به ویژه فعالیت‌های تبشیری در ایران از زمان قاجار تا قبل از انقلاب اسلامی مورد بحث قرار گرفته است.

در فصل پنجم، با عنوان «روش‌های تبشیر مسیحی در دوره معاصر»، بر اساس اطلاعات میدانی تکنیک‌ها و روش‌های تبشیری جدید مورد بررسی قرار گرفته و توسط حجت الاسلام محمد کاشانی و بر اساس مطالعات میدانی و کتابخانه‌ای نوشته شده است.

در فصل ششم، با عنوان پاسخ به شبهات تبشیری، مهمترین پرسش‌ها و شبهاتی که مبشّران مسیحی برای ایجاد تشکیک در باورهای اسلامی مطرح می‌کنند مورد بررسی قرار گرفته است و پاسخ داده شده است. این فصل در واقع خلاصه‌ای از کتاب دو جلدی پاسخ به اتهامات (نوشته محمد کاشانی، محمد ضیا توحیدی و علی غلامی) است که به زودی از سوی انتشارات بوستان کتاب قم منتشر می‌شود.


برچسب ها : مسیحیت تبشیری, احمدرضا مفتاح, دانشگاه ادیان و مذاهب

نظرات
نام *
پست الکترونیک *
متن *

 

ادیان ابراهیمی -هادی سدنی
کاربر میهمان

1399/11/27 - 01:26:24

سلام استاد.ضمن تبریک .توفیقات روز افزون روازدرگاه حضرت حق برایتان ارزومندیم

دانشگاه ادیان و مذاهب


نشانی: ایران - قم - پردیسان
تلفن: 32802610 25 98+
فکس: 32802627 25 98+
کد پستی: 3749113357
صندوق پستی: 37185 - 178
پست الکترونیکی: info@urd.ac.ir
سامانه پیامکی: 3000135789

دانشکده ها

دانشکده شیعه شناسی
دانشکده ادیان
دانشکده مذاهب
دانشکده فلسفه
دانشکده زن و خانواده
دانشکده عرفان
دانشکده رسانه و ارتباطات
دانشکده دین و هنر
دانشکده علوم و معارف قرآن
دانشکده حقوق
دانشکده زبان و فرهنگ ملل
دانشکده مطالعات ملل
دانشکده تاریخ
واحد مشهد

خدمات فناوری اطلاعات

سامانه جامع آموزش
سامانه آموزش مجازی
سامانه پذیرش دانشجو
سامانه اتوماسیون اداری
پست الکترونیک
جستجو در کتابخانه
کتابخانه دیجیتال

بیانیه رسالت

دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت و گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه اسلام بر اساس آموزه های اهل بیت علیهم السلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می نماید.